Världens genom tiderna sexigaste kvinna är…

Men nu skall Ni få höra något som jag tror Ni kommer att baxna av. Men’s Health har utsett världens genom tiderna sexigaste kvinna, och segrare blev….Jennifer Aniston…

Say what?

Genom tiderna?? Verkligen? I modern tid kanske hon med en hårsmån slår snyggingar som Angelina Jolie (Lara Croft!) och Jessica Alba (Into the blue!), men har de totalt glömt bort Elizabeth Taylor? Marilyn Monroe? Sophia Loren? Audrey Hepburn? Fast nu handlade det visst inte om utseendet (say WHAT!??). Anledningen till att Aniston vann var att hon är rolig, och rolig = sexig.

Ok, det var ju djupsinnigt av dem att säga att sexighet inte bara har med utseende att göra, men om man skall gå efter hur rolig en person är så är bedömningen väldigt orättvis tycker jag. Jennifer Ansitor JOBBAR ju för sjutton som komedi-skådespelare och har spelat in drösvis med filmer som bevisar att hon är en rolig prick, men hur kan de veta att hon är roligare än vad t.ex Elizabeth Taylor var?? En roll i en film är ju ändå bara en roll och roligheterna som sägs är en text i ett manus.

Historiens sexigaste, jomen hejsan.

1 Responses to “Världens genom tiderna sexigaste kvinna är…”


 • Hej, ♥
  Jag måste ha ett tips angående mitt hår, det är så att jag tappar jätte mycket hår (speciellt när jag duschar och kammar igenom håret) och jag vet inte varför. Jag tycker det blir mer på vintern är på sommaren, men de kanske inte spelar någon roll? Men iaf min fråga är hur jag ska göra för att tappa mindre hår? Måste jag köpa massa dyra saker till håret? Jag har redan massa saker till håret haha.. Och sen kanske du vet vad det beror på?
  Oj, många frågor hah.. Men iaf tacksam för svar, vill inte få tunnare hår! Ha en bra dag
  KRAM
  http://Www.socosy.blogg.se

  [Reply]

  Anna-Karin Hedman Reply:

  Hej

  Väldigt många upplever samma sak som Du, att man tappar mer hår under vinterhalvåret än under sommarhalvåret, varför det är så vet man inte. Det kan vara att man påverkas av minskat antal soltimmar per dag eller att man äter annorlunda. Det man vet säkert är att hälsa, viss kost, mediciner (även receptfria) och yttre påverkan kan öka håravfall. Vad som påverkar i just Ditt fall är svårt att veta.

  Undvik att borsta/kamma i håret medans det är blött, fjällskikten är då öppna och det ökar risken för att hårstråna går av. Har Du håret uppsatt mycket så stannar många hårstrån kvar i håret som obemärkt skulle fallit ur om håret vore utsläppt.

  Normalt håravfall är ungefär 100-150 hårstrån per dag, och samlar man allt i ena handen så blir det ett rätt så rejält knippe.

  För att själv “mäta” Ditt håravfall kan Du ta ett ordentligt tag med ena näven i en tofs hår, dra med fingrarna från botten och dra ganska hårt. Lossnar det då väldigt mycket hårstrån från roten, ja då bör Du vända Dig till en hudmottagning eller Din husläkare för vidare utredning.


  Mvh

  Anna-Karin

  [Reply]

Leave a Reply