Trött på rött! Scarlett Johansson – byt hårfärg!

Ja, jag vet att jag hyllat den röda hårfärgen till skyarna i tid och otid, men av någon anledning har jag blivit väldigt trött på den nu.

Ända sedan våren 2011 har det varit en “trendfärg” och jag tror det har blivit för vanligt för att vara snyggt längre. Och så tycker jag att den naturligt röda nyansen är grymt mycket finare än den som är tydligt infärgad.

Låt mig förtydliga mig, jag är trött på den djupröda färgen. Den som bl.a. Scarlett Johansson har just nu och har haft i några månader.

Det klär henne inte sådär jättebra, det ser överpigmenterat och tungt ut. Som överkryddad köttfärssås.

Rödhårig Scarlett – september 2011

Om jag fick bestämma skulle hon återgå till det ljusblonda håret. En axellång page som är sådär härligt flurigt ofixad. Naturlig. Balanserad. Lätt.

Scarlett i ljusblond page

2 Responses to “Trött på rött! Scarlett Johansson – byt hårfärg!”


 • Rött är snyggt, men jag måste säga att Scarlett på alla sätt och vis passar mycket mycket bättre som blond!

  [Reply]

 • Hej! Det här har egentligen inget med inlägget att göra men är i en lite jobbig hårsituation och vill bara ha råd om hur jag ska göra från någon om har lite koll!

  Jag är naturligt blond, men har blonderat mig (ljusare blond då) då och då under tonåren, färgat utväxt osv. För några dagar sedan fick jag för mig att färga till en lite mörkare askigare blond, och till min skräck blev hårlängderna GRÅA! 2 dagar efter la jag i en mörkbrun toning för att “gömma” det gråa och nu är jag alltså brunett.

  Jag vill hemskt gärna komma tillbaka till mitt blonda (åtminstone mellanblont) hår och vet inte hur jag ska göra. Gick till en frisör (bor i sydfrankrike) här och hon sa att det är OMÖÖÖJLIGT för mig att komma tillbaka och de gjorde inga avfärgningar heller “det sliter så mycket på håret” blablabla. Det enda jag kunde göra är att färga mörkare sa hon.

  MEN, det måste väl gå att få tillbaka min färg? Är avfärgning mitt enda alternativ? och HUR mycket sliter det? finns det risk att håret ramlar av? eller är det bara en myt? är det riskabelt att göra avfärgning själv? har ju inget val nu eftersom att frisören inte verkar vilja göra det…

  ja, som du förstår är jag i en lite förvirrad situation!

  Skulle vara otroligt tacksam för ett svar! Tack!

  [Reply]

Leave a Reply