Trend hårfärg 2011 – Min favorit

Det är visserligen augusti fortfarande, men visst känner vi väl alla att hösten är på väg? Lite småkrypandes sådär? Jag älskar hösten så jag stormtrivs just nu. Med hösten kommer alla glödande färger, både ute i naturen och på kläder och hårfärger. Jag är löjligt förtjust i rött hår och är bra sugen på att ljusa upp mitt mörkt brunröda hår till något i stil med det här som är superinne just nu! Kallt och varmt, mjukt och krispigt, glödande och svalt – allt på samma gång.

Mer frisyrtrender 2011:

Hårtrend hösten 2011

Trend hårfärg 2011 – Dagens inspirationsbild

Hårdekorationer och håraccessoarer – Sommarens hetaste trender 2011

Frisyrer 2011 – Håruppsättningar

1 Responses to “Trend hårfärg 2011 – Min favorit”


 • Blekt, rätt långt hår, slitet men inte överdrivet. Något tips på en kul förändring om man dock vill behålla den blonda färgen men få bort allt de slitna och ändå vara lite “utstickande” i val av frisyr. Långt, kort? Har äkta clips-on löshår jag brukar sätta i ibland ifall jag blir sugen på förändring, men det gör det ju bar längre och tjockare, lite trist. Hel sugen på en riktig förändring!

  [Reply]

  Anna-Karin Hedman Reply:

  Hej!

  Det som är riktigt trendigt nu är att klippa av håret vid axlarna ungefär men att det skall gå som en diagonal linje framåt. Längre fram än bak alltså. Inte så mycket uppklippt utan en ganska jämn frisyr. Luggen skall behållas lång, eller åtminstone vara klippt så att den smyger sig snyggt in i sidohåret.

  Men trendigt behöver inte alla gånger betyda utstickande. Jag tycker i alla fall att Du skall undvika allt vad rakt avklippt lugg och rakade sidor med långt överhår heter, det är så uttjatat och har blivit lite tråkigt. Kanske en frisyr med två klippningar vore något för Dig? Två klippningar ovanpå varandra, som i två lager liksom. Undre lagret behålls då lite längre, kanske den axellånga klippningen med längre hår framåt, och överhåret klippt i något asymmetriskt med skarpa kanter, en lång och en kort sida? När Du sedan plattar håret så kommer detaljerna fram och den fina precisionsklippningen.

  Lycka till!

  __

  Med Vänliga Hälsningar

  Anna-Karin

  [Reply]

Leave a Reply