Rundborste även för killar, Ed Westwick visar – Dagens inspirationsbild

Hur ofta använder Du som kille en rundborste när Du stylar håret? Jag gissar på aldrig, men för lite variation i frisyren kanske Du skulle ta och investera i en ändå. En svepande lugg som strävar bakåt i en vågliknande form för den klassiska looken är ju inte helt fel. Svårt att förstå hur jag menar? Kolla här!

Rundborste även för killar, Ed Westwick visar – Dagens inspirationsbild

1 Responses to “Rundborste även för killar, Ed Westwick visar – Dagens inspirationsbild”


 • Hej! Jag har naturligt rött hår men jag skulle gärna göra den mer brun-aktig nu som en djup rödbrun kastanje färg. Helst skulle jag vilja kunna göra det hemma själv med tex en inpackning istället för att gå till frisören då jag tror att det kanske blir lite för stor förändring om jag går till salong. Har du något tips på hu jag kan göra? Eller bara något tips för att ”dämpa” den röda tonen till en mer neutral brunaktig(eller ljusare) färg?

  SVAR:

  Att göra det ljusare funkar inte med inpackning eller toning, det klarar bara blekning. Blekning som finns i handeln är snabbverkande preparat vars mål är att ljusa upp mycket och snabbt, och det gör det också svårt att få ett jämnt resultat eftersom man då måste vara supersnabb med appliceringen och vara säker på handen så att man verkligen applicerar på längder och toppar först och sist i botten.

  Att neutralisera det röda gör man genom att applicera en kall toning över som innehåller blå pigment. Detta är tyvärr något som salonger har och är svårt att få tag på i vanlig butik. Leta efter en brun toning, som inte är så mörk, med något med ask i namnet så får Du ändå ett lite svalare intryck, dvs. mer neutral. Var noga med att Du använder toning och inte intensivtoning. Toning tvättas bort, det gör inte intensivtoning.

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

Leave a Reply