Rihannas röda hår!

Äntligen!

Rihannas röda hår som jag tidigare bara sett i ett väldigt lockigt tillstånd har inte varit någon favorit hos mig. Lite för mycket Carrottop kanske, jag vet inte. Men nyligen twittrade Rihanna en bild på sig själv när håret är utfönat och slätt, dessutom är underhåret och topparna nyanserade i en mörkare plommonröd färg. Wowsa!! Det är så här man rockar rött hår!

3 Responses to “Rihannas röda hår!”


 • Tycker inte att hon passar i den röda färgen alls. Speciellt inte när det är lockigt. Hennes hår var som finast i början av karriären, sen förstörde hon det bara…

  [Reply]

 • Hej, jag hittade hit idag via en googling, och måste säga, vilken bra blogg du har!

  Jag har en fråga angående avfärgning av hår hemma. Jag har under flera år färgat mitt hår med (permanent) mörkbrun färg. Nu har jag tröttnat på det och vill ha det lite ljusare. Jag var havreblond innan.

  Min högsta önskan är nog att färga mitt hår askblont, men har förstått att det inte är möjligt.

  Men tror du jag kan göra en avfärgning hemma, och sen lägga i en ljusbrun/mörkblond toning med ok resultat?

  Tack Ida

  SVAR:

  Genom att avfärga håret hemma kommer Du att bli ganska orange-röd i håret, att ljusa upp det ytterligare rekommenderas inte då det förmodligen kommer göra håret väldigt slitet. Det är svårt att dämpa bort orange-rött med de bruna toningar som finns i handeln idag eftersom de också innehåller mest varma pigment. Detta innebär att slutresultatet kommer att bli varmt brunt och inte kallt. Det är också ganska stor risk att själva avfärgningen tar ojämnt och då blir även slutresultatet ojämnt. Om Du känner själv att detta är ok så är det inget som hindrar Dig.

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Rhianna som alla afro amerikaner använder peruk. Så det är nog ej ‘utfönat’ utan bara en ny peruk. Beyonce byter väl peruk en gång i månaden, så gör nog även Rhianna. Jag tipsar om dokumentären som Chris Rock har gjort som heter ‘Good Hair’ handlar om svarta kvinnors kamp mot sitt naturliga hår.

  [Reply]

Leave a Reply