Volumaster – Återkommande julklappsfavorit

Du har säkert upplevt samma sak som jag, att man periodvis har sina favoritstylingverktyg. Ibland är det plattången, andra gånger locktången, trippeltången, fönen, eller ingen alls. Nu är jag inne i en period då jag fullkomligt älskar min VOLUMASTER! Jag fattar inte varför jag gång på gång står där och tuperar i evighet och ändå inte blir nöjd med resultatet när jag bara kan rafsa fram Volumastern och trycka dit några våfflade partier närmast botten, spraya och sedan borsta ur håret.  Det kan tamigtusan inte bli enklare att skapa volym.

Ett tydligare julklappstips än det här får Du leta efter, så köp en till Dig själv i julklapp eller till en snäll tjej i Din närhet!

Volumaster – Återkommande julklappsfavorit

2 Responses to “Volumaster – Återkommande julklappsfavorit”


 • Åh, verkar ju nästan för bra för att vara sant, blir riktigt sugen nu…
  men en fråga bara – vad är skillnaden på volumastern och en vanlig krustång? Skulle man kunna krusa hela håret med denna också, eller skulle man kunna få lika mycket volym med hjälp av en krustång?

  [Reply]

  Anna-Karin Hedman Reply:

  Det är ingen större skillnad, kanske att vissa krustänger är större än en Volumaster och då är det lite svårare att få det krusigt endast i hårbotten, och att komma tillräckligt nära hårbotten.
  Volumastern kan Du absolut krusa hela håret med också.

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Kan Jag ställa en liten fråga ? 🙂

  [Reply]

  Anna-Karin Hedman Reply:

  Fråga på bara!

  [Reply]

Leave a Reply