Ta med frisyrbild till frisören

Jag skulle tro att ca 90% av alla som besöker frisören för en klippning och/eller färgning m.m enbart förlitar sig på att de kan förklara för sin frisör vad önskemålet är eller att frisören kan skapa fritt och få kunden nöjd.

Ett steg närmare ett perfekt resultat kommer Du om Du tar med Dig en bild som inspirerar Dig till den nya frisyren/hårfärgen/stylingen. Något som ger en hint om vad just Du är ute efter och hur Du vill se ut när Du kliver ut från salongen.

Amanda Schulman skriver att hon tar med sig en inspirationsbild varje gång hos går till frisören. Gör det Du med! Du kommer garanterat hitta bilden i mitt Frisyrgalleri. För enkelhetens skull är galleriet indelat i olika underkategorier, klicka in Dig på det som passar Dig.

Avant Garde
Frisyrtävlingar & Events
Hårfärger
Håruppsättningar
Inspirationsbilder
Kändisfrisyrer
Killfrisyrer
Tjejfrisyrer med Flätor
Tjejfrisyrer med Halvlångt hår
Tjejfrisyrer med Kort hår
Tjejfrisyrer med Långt hår
Tjejfrisyrer med Lockar
Tjejfrisyrer med Lugg

2 Responses to “Ta med frisyrbild till frisören”


 • Ja, det var precis vad jag skulle behövt idag när jag var hos frisören för att göra guldbruna slingor. Jag betonade massor av gånger att jag absolut inte ville ha kalla ask-toner, men kom därifrån med ask-gråbrunt hår med ljusblonda slingor överst. Inte alls vad jag ville ha, så nu funderar jag på att tona det hemma i någon guldbrun nyans. Går det tror du? Eller kommer de ljusblonda slingorna att bli en konstig färg då? Eller så kanske jag kan täcka över bara slingorna på något vis och färga resten av håret i en varmare brun?

  [Reply]

 • Hej! Jag har köpt ett löshår – äkta hår, remy. Köpte i nötbrun färg, men själv är jag blond. Så har försökt att färga håret blondare..dock går det inte så jättebra. Blir aningen blekare, men med röda toner. VAD SKA JAG GÖRA? 🙂
  Kram EMMA

  [Reply]

  Anna-Karin Hedman Reply:

  Hej!

  Om det står i bipacksedeln att det skall gå att färga och bleka löshåret så skall håret bli ljusare med hjälp av blekning. Tänk på att detta hår från början varit svart och sedan blivit både uppljusat och infärgat för att få det nötbrunt, det betyder att det kanske inte är möjligt att få det blont utan att det går av. Det kan också vara så att håret tidigare blivit behandlat med henna-färg, och det går inte att bleka upp.

  Mvh

  Anna-Karin

  [Reply]

Leave a Reply