Kort asymmetrisk frisyr med lång lugg – Dagens inspirationsbild

Kort asymmetrisk frisyr med lång lugg – Dagens inspirationsbild

Klicka på bilden för större

6 Responses to “Kort asymmetrisk frisyr med lång lugg – Dagens inspirationsbild”


 • Jag gillar såna här frisyrer, klippte mig väldigt asymetriskt nu sist. jätte kort på ena sidan och långt på andra 🙂

  [Reply]

 • Hur får man bort det röda ur håret.Färgade rött men ångrat mej o vill ha brunt men det går inte o färga över det röda lyser igenom.Tacksam för svar

  [Reply]

 • Malin:

  Det går att neutralisera bort det röda genom att lägga i en toning med mycket grönt i. Sådana toningar blandas fram på salong som har dessa pigment, det finns alltså inte att köpa i butik så att Du kan göra det själv hemma.
  Ett annat alternativ är att ljusa upp håret med blekning (till kopprigt) och därefter neutralisera med toning med mycket blått pigment i. Detta för att slutresultatet inte skall bli så mörkt.
  Det finns ett tredje alternativ också. Genom att lägga i en ÄNNU mörkare toning, exempelvis mörkbrun, kommer de röda pigmenten inte att lysa igenom.

  Lycka till!

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Men om man lägger en toning över försvinner inte den dp o det blir kopprigt orange sen ? är det en tonig i askfärg du menar? tack så jätte mycket för svaret kram

  [Reply]

 • Malin:

  Man rekommenderas att inte lägga i hårfärg i redan färgbehandlat hår, därför är det toning du skall använda. Toning tvättas ur, oavsett om det används i netraliseringssyfte eller inte, det är en av toningens främsta funktioner. Ask är den nyans som man vill uppnå med en neutralisering. Lila + gult = ask, rött + grönt = ask, blått + orange = ask. Därför skall rött dämpas med blått för att bli ask, ett mellanting som inte slår åt varken blått eller rött om Du förstår vad jag menar.
  Du skall ha en toning som visserligen kanske baseras på asknyanser, men som man blandar i mer blått pigment i.

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Tog mörkbrunt blev jättefint.Tack så mycket.Kram

  [Reply]

Leave a Reply