Killfrisyrer 2010 – Tips på de snyggaste killfrisyrerna just nu!

Nu har vi hunnit in en bit på år 2010 och jag märker att det fattas fräscha frisyrtips på snygga killfrisyrer för det här året. Jag fixar det!

Killfrisyrer 2010 – Tips på de snyggaste killfrisyrerna just nu!

Läs mer:

Korta, Halvlånga och Långa Killfrisyrer – British Hairdressing Awards 2009

Killfrisyrer – Frisyrtips kommer lastat!

Trendigaste killfrisyrerna 2009

6 Responses to “Killfrisyrer 2010 – Tips på de snyggaste killfrisyrerna just nu!”


 • Grattis till eran fem-årsdag.
  Vill bara skriva och säga att du verkar vara väldigt duktig frisör. Har läst frågor och svar, det är ju en hel vetenskap…
  Jag sitter här nu med ett avfärgat hår som går i färgen morot.
  Ska till Thailand i övermorgon.
  Om jag har förstått det rätt så är det en toning som gäller nu, gärna askblond som dämpar det röda.
  Efter avfärgingen gjorde jag en hårfärgning som bekant inte tog alls./Mvh Ellenor

  [Reply]

 • Ellenor:

  Det här med dämpning av vissa färger är ganska svårt, speciellt när alla nyanser som man skulle behöva inte finns att köpa i butik.

  Grönt dämpar rött
  Blått dämpar orange
  Lila dämpar gult

  I vissa fall behöver man blanda sig fram mellan dessa för att få rätt styrka på dämpningen.

  För att välja rätt nyans så måste utgångsläget på håret vara rätt bedömt också. Det blir knas om den nyans man väljer att dämpa med innehåller till exempel mycket blått och man lägger det i ett hår som är mer gult än orange. Blått + gult blir ju som bekant grönt.

  Ask är den nyansen som man eftersträvar vid en dämpning. En kall nyans som inte slår åt något håll utan är mer gråbrun. Nu pratar jag bara om själva nyansen, inte hur ljus eller mörk den är. Askblond till exempel (som mig veterligen är den enda askfärgade nyansen som finns att köpa) är en väldigt ljus askton och biter därför inte på mörkare hår.

  Jag tycker att Du skall vänta med att göra något åt Ditt hår tills efter resan. Använd inpackning i håret på dagarna för att vårda det så mycket som möjligt, och boka en tid för toning/nyansering hos frisör när Du kommer tillbaka istället.

  Lycka till!

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Heeeej! Grattis på 5 års dagen! EN fråga tänkte jag bara kolla. Har du sett snabba cash? Joel Kinnaman har förbannat snygg frisyr, backslick, med kortare på sidorna. Nu till frågan, vad heter den frisyren? 🙂 Skulle vara väldigt tacksam för svar på det. 🙂 OM du vet såklart! Ha en toppen dag, och tack för en jättebra blogg.

  kram Sara

  [Reply]

 • Hej Sara!

  Har tyvärr inte hunnit se “Snabba cash” ännu, men frisyren som Du beskriver är jag osäker på om den har ett specifikt namn eller inte. Däremot låter det som något mohikanliknande. Om Du är ute efter en beskrivning att nämna till en frisör så får Du nog förklara hur frisyren ser ut istället, långt överhår och lugg med tighta/korta sidor.

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • WTF,det finns inge frirsyr som passar en trttonåring :O jag vill ha snelugg med lite taggigt,massa skit…det sa mina vänner också!

  [Reply]

 • Ohhh tack för bilderna! Ska klippa mig om någon timme och har fått mycke inspiration av dina bilder!:) kram

  [Reply]

Leave a Reply