Håruppsättningar med MYCKET volym!

Många gånger på väg till tunnelbanan har jag sprungit på en tjej som har den största och fluffigaste håruppsättningen jag någonsin sett live. En gigantisk rödblond tuperad beehive har hon, och jag lovar att folk vänder sig om efter henne och bara gapar när de ser hennes underbart utstickande och coola hår. Detta inlägg dedikerar jag till henne och alla Ni andra som vågar sticka ut med håruppsättningar med MYCKET volym!

Inspirationsbilder på håruppsättningar med mycket volym

5 Responses to “Håruppsättningar med MYCKET volym!”


 • hej jag har ett litet probem, jag ska färga mitt hår lila men är rädd att det inte kommer passa min hudtyp.men jag har jätte svårt att bestämma vilken färg typ jag är, jag bränner mig i stort sätt aldrig men jag blir inte brun även om jag är utomlands i en månad utomlands och då solade jag mycket med lågt solskydd, jag har gråaktiga blågröna ögon om det låter förstårligt och personligen tycker jag att jag enbart passar i silver/färgade smycken. Jag läste någonstans att man kunde kolla på färgen av venerna men i olika vinklar så ser dom alternativt gröna/blåa ut. Jag hoppas att du kan hjälpa mig :S

  [Reply]

 • Izabelle:

  Maila en bild på Dig i fullt dagsljus, helst osminkad, så kan jag se om Du klär bäst i varma eller kalla färger och om lila är något för Dig!

  Skicka den till: annakarin.hedman@gmail.com

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Hej! underbar sida =)

  jag har några frågor jag hoppas du kan hjälpa mig med.

  Jag är är super blonderad, så gott som vit, jag har fått de så kallade tuggummi håret, men frågan är iaf, jag blonderar alltid bara utväxten, men hur gör jag för att skydda resten av håret ifrån blonderingen, för även fast jag bara färgar uttväxten tar resten av håret enormt mycket stryk..

  Är även jätte intresserad av vad jag kan äanvända mig av för att få SILVER håret =)

  MVH madde

  [Reply]

 • Madde:

  Lägg balsam på det hår som inte skall blekas. Varför? Blekning är alkaliskt och balsam är surt, de är alltså varandras motsatser. Men det betyder inte att Du slipper vara försiktigt med appliceringen av blekning. Ajabaja för blekningsblandning på redan tillräckligt ljust hår!

  Blont hår tvättas med fördel med silverschampo som innehåller lila pigment och gör därför håret silvrigt. Komplettera gärna med silverinpackning (inpackning med lila pigment) och ev. silvertoning från Wella (Color Fresh – Nyans 0/6).

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Hej
  jag vill bara först säga att jag uppskattar din blogg väldigt mycke och har fått mycke inspiration här till mina frisörbesök.
  Jo jag har för tillfället en kort frisör med lång lugg och lite längre nackhår. Jag har dom senaste 2 gångerna låtit frisören bestämma vad jag ska ha för frisyr (blundat när hon har klippt mig och sagt att hon kon göra vad hon vill!) har blivit väldigt fin men vill nog bestämma lite nu. Jag har ett ganska runt ansikte rätt så stor näsa och stora ögon som är gröngråa. Vill ha en lite coolare frisyr så att folk lägger märke till mig. Ska jag ha samma frisyr igen och skippa nackhåret?? Eller ska jag satsa på nått nytt? (jag tycker o förändringar:) )

  Take it easy
  /Em

  [Reply]

Leave a Reply