Gråhåriga kändisar – Ben Affleck, George Clooney, Ben Stiller m.fl.

De flesta av oss blir gråhåriga när vi blir äldre. En del färgar håret så att andra inte har någon aning om att de är gråhåriga, och en del struntar i det fullständigt och låter håret skifta i snyggt salt-peppar-grått. Blyerts, stål, silver, snyggt snyggt snyggt.
En del får en lite gulgrå nyans istället och det är inte lika snyggt. Silverschampo trollar bort det gula, bara ett litet tips så där i förbigående! Själv har jag jättemånga grå hårstrån, sylnålsgrå. Min pappa började bli gråhårig när han var 20 och nu som 50-åring är han nästan helt vit, så jag har visst lite att brås på.

Jag upplever det som att det är mest män som är accepterade som gråhåriga. Då utstrålar grått hår charm, mogenhet, pondus och manlighet. När en kvinna är gråhårig skriker det pension, rollator och lårbensbrott. Det finns ju undantag förstås. Meryl Streep och Helen Miren till exempel.

Men varför är det så?

Gråhåriga kändisar – Ben Affleck, George Clooney, Ben Stiller m.fl.

1 Responses to “Gråhåriga kändisar – Ben Affleck, George Clooney, Ben Stiller m.fl.”


  • Gud, jag älskar grått hår! Det är så snyggt! Jag hoppas att jag får sånt där fint silvergrått hår när jag blir äldre. Som morfar, han har så himla fint hår, tjockt och fint silvrigt med lite slingor i olika nyanser i. Hoppas att jag ärver honom och inte mormor som har sånt där tråkigt råttgrått hår 😛

    [Reply]

Leave a Reply