Blond och bred Lady Gaga – Dagens inspirationsbild

Sedan fenomenet Lady Gaga är det nog nästan inget i frisyrväg som får oss att dra efter andan. Bilden här nedan föreställer en frisyr där man byggt volym på bredden, very Lady Gaga. Inte så vanligt på gemene man, men fasligt läckert! Nyckelord: Hårspray i mängder.

Blond och bred Lady Gaga – Dagens inspirationsbild

2 Responses to “Blond och bred Lady Gaga – Dagens inspirationsbild”


 • hej! sitter å kikar lite i din blogg då jag letar efter tips och ideer för hur jag ska lyckas med mitt hår?
  För tillfället har jag svartfärgat underhår och röd/mahogny ovanpå, har haft detta ganska länge nu men börjar sakna mitt blonda hår jag hade innan, min fråga till dig är hur jag skall gå till väga för att lyckas då i princip alla vet att rött hår är svårt att få blont.
  hjälper det om jag bleker håret och färgar över med mörk askblond innan jag går till frisören för att det ska bli lättare?
  Eller ska jag bara knalla dit å se om dom lyckas göra slingor i olika blonda nyanser i hela håret? (för det är det jag vill ha) vore mkt tacksam för svar,
  tack på förhand// mvh Anneli

  SVAR:

  Det blir inte lättare om Du bleker och färgar håret innan Du går till frisören, snarare svårare. Det är för att ju mer Du gör med Ditt hår, desto sämre kvalitet blir det på håret och desto mindre har frisören att arbeta med. Så knalla dit Du och förklara vad önskemålet är, det är sedan upp till frisören att avgöra om det är möjligt eller ej eftersom det inte är förrän man har ett hår framför sig som man kan bestämma vad som kan uppnås med det.

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Hej!
  Satt som modell åt en frisörskola för ngn månad sen, min tidigare färgade bruna färg behölls och dom gjorde slingor, röda och lila.
  Nu har däremot den röda färgen släppt, och kvar finns blonda/ljusbrun/oranga slingor.
  Riktigt trött på färgen och vill byta, ngt hett tips för 2011?
  Har ganska långt hår, nedanför brösten. Ngt tips på hur man stylar en snygg “2011’s frisyr”?
  Mvh Josefin 🙂

  [Reply]

Leave a Reply