Andreas Carlsson i The Legend of the Seeker?

Och så sitter man där och småglor lite på 6:an. Det kommer reklam för nån antifettomaskin som enligt den lilla texten precis längst ned i rutan säger att det enda som bidrar till viktminskningen är en kalorikontrollerad diet, men köp antifettomaskinen för guds skull, för det är ju….kul? Vips fladdrar det till med något annat, Andreas Carlssons nuna syns, han är klädd i något läderaktigt och är rufsig i håret. Trollkarlar och häxor fightas och Andreas Carlsson svingar sitt svärd…näää! Vänta här nu va. Andreas Carlsson?? Jävlar vad de är lika!

Craig Horner i The Legend of the Seeker och Andreas Carlsson – Lika som bär

5 Responses to “Andreas Carlsson i The Legend of the Seeker?”


 • Haha, det har jag inte tänkt på – men du har rätt! Andreas är dock inte lika snygg.

  [Reply]

 • Ja de var verkligen lika

  [Reply]

 • Hej! Jag tänkte passa på att önska gott nytt år och tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se. Där kan du läsa om mitt 2010, mina senaste shoppingfynd, mina nyårsplaner osv.. Ha en trevlig kväll!

  [Reply]

 • Hej!
  Jag tänkte höra om du kan tipsa om frisytrenderna för tjejer 2011? Särskilt till kort hår, vilka färger och klipp som är hete =) Jag är sugen på att öra en större förändring så ta gärna upp extremare trender om det finns några =)

  [Reply]

 • Hej! Jag har en spännande fråga (kanske)… Klickade runt lite bland dina bilder och hittade väl en eller två bilder som inspirerade, men som ändå inte helt hjälpte mig.

  Det är så att jag har bestämt mig för att färga mitt hår, göra en mer “rockig” stil än vad jag redan har. Så jag har köpt tre förpackningar hårfärg till mitt korta hår. Mörkrött (mer åt vinrött), svart och ljusa slingor. Tanken var från början att lägga slingor av alla tre i håret (det är brunt nu) men det blir förmodligen ganska svårt.. Så jag funderar över om man kan färga allt i det röda och sedan lägga svarta och ljusa slingor om vart annat på det? Jag har alltså INTE tänkt mig blonda slingor, utan bara ljusare för kontrastens skull.

  Sedan är funderingen… Hur gör man den typen av slingor snyggast? Finns det någon form av guide man kan hitta på nätet eller ska jag chansa och helt enkelt färga allt svart om det skiter sig?

  Väldigt tacksam om du orkar svara!

  SVAR:

  Hade Du kommit som kund til mig så hade jag lagt i det röda, sedan lagt slingor över i foliepaket med blekningen och det svarta om vartannat i ganska tjocka vävda slingor och sköljt ur blekningen när det önskade resultatet uppnåtts, dvs innan det blir blont. Skulle Du inte välja att göra folieslingor (som ju är svårt att göra själv) är det lättast att göra slingorna bara på det yttersta håret när det ligger i den bena som du vill ha, och då “målar” man på slingorna med ex. en kam. Börjar man mål slingor på håret som ligger under blir det väldigt lätt fläckigt och konstigt.
  Du kan ju också göra såhär: Dela upp håret underifrån i horisontella benor, måla slingorna varannan svart, varannan blekning på den första indelningen, lägg en bit folie under först och sedan en över. En lång bomullstuss i benan för att separera håret från nästkommande indelning. Den slingar Du på samma sätt, med en bit folie under och målar med varannan svart varannan blekning, folie över, bomull i benan. Ta hjälp av en duktig kompis är mitt tips!

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

Leave a Reply