Afro – Dagens inspirationsbild

Afro – Dagens inspirationsbild

6 Responses to “Afro – Dagens inspirationsbild”


 • Jag önskar att du kunde snickra ihop ett inlägg med en guide för rött(morot/coppar)hår. Har försökt hålla mitt hår rött i över ett år nu, testat massa olika hemme färger och färgat på salong men många blir bruna redan nyfärgade och de andra tvättas ur efter bara någon vecka fast de ska vara permanenta. Så några tipps på färger för rött hår och hur jag ska kunna hålla håret rött vore toppen 🙂

  [Reply]

 • hej jag undrar bara det här jag har en vanlig tråkig frisyr och jag vill ha nåt nytt och annorlunda men hår är inte min grej och jag skulle vilja ha en helt ny frisyr så jag undrar vad skulle jag passa i??

  http://dasa.blogg.se/2010/july/modelldag.html#comment

  Har inte speciellt bra bilder men jag e alla fall tjejen med ljust hår på bilderna. Kul om ni kan hjälpa mig

  [Reply]

 • hej!Min riktiga hårfärg är sandré/ljusbrun. Jag skulle för ca. 1 år sedan pröva “blond spray”. Vilket inte alls funkade, för jag fick ljustorange hår. Så då färgade jag det mörkbrunt, vilket blev ganska snyggt.. men det blev ju rödare och rödare mer tiden. Så sen bokade jag en tid hos frissan jag ville göra ljusa slingor. Och det fick jag.. eller det bruna blev ju orange.. 🙁 Sen blektes det under sommaren så det blev ännu mer orange. Jag trivs verkligen inte i den här färgen och just nu har jag också en utväxt på typ 4 cm… I veckan när jag klippte mig så skulle jag gjort slingor för att täcka utväxten men det känns som att det skulle bli mer rött.. Vad ska jag göra? Jag vill INTE ha någon röd färg! 🙁 Hjäääälp!
  Hoppas du svarar!

  [Reply]

 • Och juste, glömde att säga det men jag frågade också hur mycket det skulle kosta att avfärga håret.. det skulle bli 1000kr/h. Och sen så sliter det så mycket på håret också.
  Jag kan lägga upp bilder på hårfärgen nu! kommer att ha lösenordsskyddat; användarnamn; soetnusen
  lösen; linnea
  Och det är för att kunna komma in på min blogg!

  [Reply]

 • Vilken underbar frisyr! 🙂 är det klippt kort eller är det på nåt sätt bara uppsatt?

  [Reply]

 • Hej!
  Jag tycker denna frisyr är väldigt fin, men vet du hur man skulle kunne göra den??
  TAck på förhand!

  [Reply]

Leave a Reply