Underhållning önskas

Entertain me

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min lathet med bloggen den sista tiden, det snurrar andra tankar i mitt huvud just nu än hår och frisörgrejer. Passar jag mig inte så kommer den successivt att omvandlas från frisörlogg till gravidblogg, och det är inte riktigt meningen.

Så därför eftersöker jag lite underhållning ifrån Er läsare! I kommentarsfältet här nedan vill jag att Ni pepprar mig med frågor, vad som helst!

Shoot!

8 Responses to “Underhållning önskas”


 • Är silvertoning, silverinpackning eller glansinpackning bäst mot håret?

  [Reply]

 • Vet du om apotekets hårvårdsserie apoliva är bra?

  Kan man blanda ut silverschampo med vanligt schampo så att man inte riskerar att se ut som en smurf?

  [Reply]

 • Vill förnöja min kalufs på ett enkelt sätt. Funderar på att klippa lugg men har rund ansiktsform, funkar det ändå?

  [Reply]

 • Hej!
  Jag har precis klippt av mig mitt långa hår (och det var sååå skönt!) men jag vet inte hur jag ska styla det nu. Håret slutar ungefär halvvägs ner för halsen på mig och jag vill ha det lite halvrufsigt/rockigt men ändå städat på något sätt (som frisör är du säkert van vid bisarra och konstiga förklaringar som denna). Har du tips på produkter och hur man använder dem?

  Kram Sara, en regelbunden läsare.

  [Reply]

 • Hejsan! Mitt hår är rakt, tjockt men med väldigt tunna hårstrån och är det nytvättat är det också väldigt glatt. Jag har en plattång här hemma som man även kan göra lockar med =) Mitt problem är inte att göra lockar utan att få håret att förbli lockigt/vågigt. Jag lockade det igår och jag tog inte i några produkter efteråt utan ville se hur länge lockarna höll i sig. Efter ca 1 timme var håret nästan lika rakt som vanligt. Min fråga är vad jag kan göra för att få lockarna att hålla sig. Vad för sorts produkter rekommenderar du? Jag har såklart värmeskyddande produkter i håret innan jag sätter igång med min plattång.

  [Reply]

 • Tack för en bra blogg förresten =) Glömde skriva det innan. Kram på dig //Li

  [Reply]

 • Hej! Superblogg 🙂 Jag har jättetjockt, platt, tungt, tråkigt hår som blir fett jättefort. Finns det någon typ av hårvårdsprodukt som får håret att se liksom fräscht och luftigt ut? Nu hänger det bara, och blir jättestort neråt axlarna. Det skulle nog se bättre ut om jag lyckades få lite volym i rötterna. Hoppas du förstår vad jag menar! 😛

  [Reply]

 • Hejsan! Här kommer mina frågor:

  Jag har mellan långt hår till axeln ungefär som bara hänger platt och tråkigt. Har du några tips på hur jag kan styla det eller så (vill inte klippa av det.)

  Vilken vecka är du inne i nu? 🙂

  Vet du om barnet kommer att bli en flicka eller pojke?

  Ha det bra! ^^

  [Reply]

Leave a Reply