Språkkurs – Indisk musikvideo med “översättning”

Vill Du lära Dig ett nytt språk? Det är inte så svårt egentligen. Kolla in den här indiska musikvideon med…ehum, “översättning”. Gratis språkkurs och skratt, kan det blir så mycket bättre?

4 Responses to “Språkkurs – Indisk musikvideo med “översättning””


 • Tack så mycket för hjälpen!=) Hoppas bara det inte ser randigt ut som du säger. Men TACK TACK !!=)

  [Reply]

 • Hahahahaa. Tack för den, you made my day 🙂
  Jag diggar deras fina dans också

  [Reply]

 • Hej frisörskan!

  Kul med frisyr- & färgtips!

  En sak jag stör mig på då jag letar inspiration till ny frisyr är att hårmodellerna så sällan har glasögon på sig! Att dessutom få höra saker som “Om du inte hade haft glasögon hade du passat jättebra i lugg”, från sin frisör känns ju också lite trist. (Och nej, jag kan inte ha kontaktlinser…)

  Så, kan du inte samla ihop lite bilder på frisyrer som passar även oss glasögonbärare?

  Tack å hej! 🙂

  [Reply]

 • Hej!

  Jag förstår vad Du menar. De flesta frisyrbilder är på människor utan glasögon, och anledningen till det är nog att uppmärksamheten skall riktas mot frisyren och inte ögonen och glasögonen. Det är för snyggt med glasögon helt enkelt! 🙂

  Angående de kommentarer Du tidigare fått från frisörer att Du skulle passa i lugg om Du inte hade haft glasögon….sicket trams! Har man ett par glasögon som matchar ens ansiktsform kan man absolut ha lugg till det, det ramar in lite extra och ger en kaxigare attityd! Det är i alla fall min åsikt.

  Ska göra mitt bästa att försöka hitta frisyrbilder med och för glasögonbärare, trots att jag anser att man i princip kan ha samma frisyrer som de utan glasögon.

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

Leave a Reply