Ska det vara så svårt!?

Ska det vara så svårt!?

När jag redan skrivit om tupering, lockar, håravfall, dreads, flätor, volymföning, hårfärg, lagt upp frisyrbilder, beskrivit håruppsättningar, haft makeup-kurs, visat konstiga kläder, hissat/dissat kändisars frisyrer m.m, m.m, m.m, vad finns det då kvar att skriva om?

Jag ska ta mig en rejäl funderare på det här. Jag måste kunna utveckla den här bloggen på något sätt.

BRB…

4 Responses to “Ska det vara så svårt!?”


 • Tips på vad man ska göra om man råkar ut för en frisör som klipper ens hår så väldigt fel att man knappt kan visas ute? Tips på vad man kan göra med förstört hår under tiden man väntar på att allt ska växa ut igen? Det är vad jag skulle behöva veta i alla fall. 😀

  [Reply]

 • Gör en god gärning och skriv lite om när det är dags för helsnagg för oss tunnhåriga killar. Har själv djupa vikar i pannan men ingen flint och funderar på att köpa en trimmer… är det något att fundera på?

  [Reply]

 • Hej Fred!

  Jag tror att en kille känner bäst själv när det är dags att satsa på snagg istället för att försöka uppehålla någon slags frisyr när håret börjar bli lite väl glest osv. Men känn inte att snagg är omodernt eller så, oftast skall man gå efter hur bra frisyren passar kunden, och snagg är faktiskt 100 gånger snyggare än överkamningar!

  Att investera i en klippmaskin är både ekonomiskt i längden och så är det ju SÅ roligt att fixa frillan själv hemma!

  Lycka till!

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Hej!

  Snälla tipsa om bra locktångar! Jag är helt förlorad i djungeln av dem! Om man vill ha sådana där halvstora, naturliga lockar, men har rakt och halvtjock hår, vad använder man sig av då?

  Tipsa om snygga frisyrer man kan ha till vardags, hur ska man se ut i håret nuförtiden?

  [Reply]

Leave a Reply