Sharon Stone för Damiani – Dagens Inspirationsbilder

Bilderna må vara en smula photoshoppade, och människan själv en gnutta förbättrad via skalpell och sprutor, but who cares? De här bilderna är så snygga att de får mig att tappa hakan!

Kolla in den perfekta krämigt blonda nyansen på lockarna som är så där härligt krispiga och frasiga!

Tips! Vill Du veta hur Du gör frisyrerna? Beskrivning finns längst ned i inlägget.

Så varsågoda, Sharon Stone för Damiani i Dagens Inspirationsbilder.

Sharon Stone - Damiani

Sharon Stone - Damiani

Sharon Stone - Damiani

Fixa frillan:

Applicera en ganska hård läggningsvätska, gelé eller mousse i hela håret. Rulla upp på mellanstora spolar. Ta inte för små spolar, då blir håret krulligt istället för lockigt.

Håret måste vara kruttorrt ända in mot botten innan Du tar ur spolarna. Det är torktiden som tar längst tid, så Du kan föna på håret för att snabba på processen lite.

BILD 1 & 2.

Här kammar eller borstar Du igenom håret ordentligt efter att Du tagit ur spolarna. Tupera i botten för att få bort benor. Spraya med en mellanhård spray under tiden för att fixera volymen i håret.

Vill Du till exempel att luggen skall gå uppåt mot vänster så tuperar Du håret i botten och håller samtidigt slingorna uppåt mot vänster. Tupera lite upp på längderna så att frisyren sitter ihop.

När Du är nöjd med formen sprayar Du över hela håret med en torr hård spray. Genom att köra fingrarna i håret precis innan Du sprayar gör Du vågrörelser i håret vilket är kanonsnyggt!

BILD 3.

För looken på bilden längst ned behåller Du i princip lockarna som de är när Du tagit ur spolarna, men tuperar en jämn matta i hela hårbotten för att få bort benor och annat otyg.

Kamma lite försiktigt i håret längst ut, utan att röra tuperingen. Det gör locken allra längst ut lite glansigare och renare.

Spraya rikligt med en hård torr hårspray. Dra under tiden lite i lockarna så att Du får en snygg form. Resultatet skall inte bli stelt, snarare lite sockervaddstorrt så spraya inte så nära håret.

0 Response to “Sharon Stone för Damiani – Dagens Inspirationsbilder”


  • No Comments

Leave a Reply