Shakira med dreads – Flipp eller flopp?

Sångerskan Shakira har naturligt smålockigt hår som i vanliga fall är stort och burrigt. Härligt vilt. Men även hon känner för lite förändring ibland, och nu har hon gjort just det; förändrat sig. Genom att tvinna in dreads i håret. Hmmm.

Vad tycker du om hennes frisyr? Flipp eller flopp?

Shakira med dreads

6 Responses to “Shakira med dreads – Flipp eller flopp?”


 • Flopp

  Jag har en fråga:

  Jag använder alltid frisörshampo, självklart….

  men innpacknig har jag inte råd att köpa så dyr…är bara 14 år så får bara månadspeng…eftersom att jag inte har råt att köpa någon jätte dyr. dels för att pengarna inte räcker och dels för att det tar slut på engång iallafall eftersom att jag har långt och tjockt hår!

  Jag har blonderat hår och plattar det varje dag….jag behöver inpackning, jag vet…men är det bättre att använda billiga Ica-inpackningar än ingenting iaf? 🙂

  Och jaaaa jag vet att produkter på typ ica inte är nå bra,,men iaf! 🙂

  [Reply]

 • flopp, helt klart flopp, älskar hennes stora vilda lockar

  [Reply]

 • Hejsan! Jag tonade mitt hår brunt för ca tre vockor sedan. Nu börjar det bli lite ljusare på huvudet men inte håret under öronhöjd. I jul ska jag resa till solen i tre och en halv vecka och vill gärna ha tillbaka min ljusblonda färg. Rekommenderar du att tvätta ur toningen (H&M medium brown) eller ska jag tvätta och sedan göra en blondering där (billigar) eller har du något bra tips för att få tillbaka min färg så bra som möjligt?

  Tack på förhand och tack för en bra blogg!
  Kram
  Malicka

  [Reply]

 • Hej Kim!

  Om inpackningen från matbutiken innehåller silikoner eller vaxer så är det bättre att avstå eftersom det lägger sig runt hårstråna som en slemmig hinna och den går inte att tvätta bort. Brukar man färgbehandla sitt hår så kan den hinnan påverka själva infärgningen på ett negativt sätt. Färgen biter inte lika bra och/eller blir flammig.
  I en del fall behövs en rensning med blekning för att få bort den hinnan från håret.

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Hej Malicka!

  Att nyansen inte blivit ljusare på längderna nedanför öronen beror på att de sugit åt sig mer pigment än det andra håret.
  Om det bara var en toning Du lade i håret så ska den gå att tvätta ur, använd gärna lite fetare inpackningar (för torrt hår) som hjälper till att dra ur pigmenten. Är Din naturliga hårfärg väldigt ljus så kan det ha sugit åt sig pigmenten såpass mycket att det inte kan att tvättas ur helt. Var håret väldigt poröst och slitet innan toningen så kan det vara så. Då krävs blekning (helblondering/slingor) för att få det ljust igen.

  Har Du däremot använt intensivtoning så är det enbart blekning (helblondering/slingor) som kan göra det ljust.

  Lycka till!

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Riktigt snyggt! Men jag fattar inte hur hon fått till det? vill så himla gärna ha så!

  [Reply]

Leave a Reply