Om Du fick välja precis vilken frisyr och hårfärg som helst?

Jag har tänkt många gånger att det vore häftigt om vi människor var biologiskt utrustade med en knapp som gjorde att vi kunde zappa oss igenom oändligt många frisyrer och hårfärger och ge oss precis den frisyr och hårfärg vi vill ha just då.

Åhhh, jag skulle nog testa alla frisyrer som finns! Vilken beslutsångest! Men min stora önskan är väl egentligen min naturliga hårfärg, lite cendre-råttfärgat men med ljusare slingor i. Och så skulle det vara långt. Hahaha, originellt va?

Om Du fick välja precis vilken frisyr och hårfärg som helst, vad skulle det bli?


5 Responses to “Om Du fick välja precis vilken frisyr och hårfärg som helst?”


 • Oj..jag skulle nog vilja prova nått helt annat än det jag har…typ lockigt och rött eller blondt. Jag tycker det är så coolt med lite vilda lockiga frisyrer som ser busiga ut, lite som hon den blonda kvinnan i Äntligen hemma…fast inte riktigt ändå, äsch, så svårt att förklara 🙂

  [Reply]

 • Haha, jag förstår precis vad Du menar! Har man rakt så vill man ha lockigt och har man lockigt vill man ha rakt. Det ligger visst i människans natur! 🙂

  [Reply]

 • det var lite roligt att läsa för den färgen du skrev att du egentligen skulle vilja ha är precis så som jag själv vill ha:) försöker och försöker men det är svårt att gå från mörkt till ljust om man inte vill göra avfärgningar och sånt.. tips?

  [Reply]

 • hehe jo jag kan tänka mig det, det blir väl fel för alla ibland;) jag ska själv bli frisör så det är roligt att prova olika saker.. jag har långt och väldigt tjockt hår och är väldigt rädd om det så jag är lite orolig för att det ska bli slitet om jag gör en avfärgning:p nu har jag mellanmörkbrunt hår med ganska mycket rött i, så det borde väl heller inte vara så svårt att få det ljusare men som sagt så är jag lite nervös när det gäller avfärgningar och framför allt om vilken man ska använda isåfall.. vet du någon som är bra? så att man inte förstör håret, hehe.

  [Reply]

 • Jag skulle valt page eller som bob frisyr med min egna hårfärg (blont)

  [Reply]

Leave a Reply