Nicole Richie med brunt hår – I like!

Nicole Richie har varit blond i flera år, tills för ca en och en halv vecka sedan. Och kolla in vilken förändring! Den bruna nyansen framhäver verkligen hennes egna färger och får hennes hy att glöda.

Nicole Richie med brunt hår – I like!

Nicole Richie - Brunett

“Jag gjorde det för en och en halv vecka sedan. Jag byter hårfärg hela tiden och nu hade jag inte gjort det på ett par år. Eftersom jag har barn så har tiden till det inte riktigt funnits. Jag är så van vid att byta hårfärg hela tiden, och efter att ha varit blond nu i två års tid var jag så sjukt less på det och redo för en förändring!”

Nicole

Läs mer:

Paris Hilton och Nicole Richie i stort slagsmål idag

4 Responses to “Nicole Richie med brunt hår – I like!”


 • Grymt snyggt på henne, mycket bättre än det blonda!

  [Reply]

 • Kanonsnyggt!! Får nästan en själv att vilja bli brunett… :p

  [Reply]

 • Hej!
  Jag har tonat mitt hår med intesivtoning, vilket blev för mörkt! Jag har jätte slitet, nästan dött hår. Hur kan jag få ur toningen utan att skada håret? Jag har även röda pigmenter i håret som jag redan hade innan jag tonade och det vill jag också få bort.
  Du har världens bästa blogg:)!

  [Reply]

 • Izabelle:

  När håret är mycket slitet och poröst är det stor risk att det suger åt sig mer pigment än normalt när man intensivtonar och/eller färgar det. Tyvärr så är det svårt att korrigera det utan att använda blekning. Blekning på ett redan trasigt hår gör det ju som bekant ännu trasigare.

  Slitet hår reagerar dessutom lite olika, en del personers hår behåller pigmenten extra länge, andra blöder ur dem snabbare just pga att fjällskikten är skadade. Genom att använda feta inpackningar hjälper man till att dra ur pigmenten men det beror som sagt lite på hur just Ditt hår funkar.

  Var glad att Du använde intesivtoning och inte permanent hårfärg, det ökar chansen att pigmenten släpper.

  Ang. den röda nyansen som finns under den mörka nyansen. Om den mörka intensivtoningen gick i varma toner så tillsatte den ännu mer röda pigment och rött biter rätt ordentligt på håret. Om den mörka nyansen släpper kan det behövas en toning för att dämpa bort rött, då behövs en kall nyans som inte är för mörk. Lite krångligt är det tyvärr, för en dämpning gör håret ytterligare lite mörkare.

  Vill Du skona håret så mycket som möjligt; kör hårt med fet inpackning!

  Lycka till!

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

Leave a Reply