Mycket som händer och fötter…

Electronic heart

Hoppsan vad det ekade tomt här inne! Inte många nya ord skrivna här inte. Men det är mycket som händer just nu.

Det är kärlek, det är sommar, ut och lek med Er Ni också!

Jag kommer tillbaka…

10 Responses to “Mycket som händer och fötter…”


 • En ny fråga….för att hålla dig alert!=) Har du tips på något bra schampo? Jag använde Fudge schampo för några år sedan å en flaska räckte i en evighet men jag tror inte att det tillverkas längre…eller har jag fel? Ja ja, tycker iaf inte att dom här vanliga schampona som finna på ica å så är så himla bra! Dom torkar väl ur håret va?

  Tack som vanligt!=)

  //Maria!

  [Reply]

 • Hej. Hittade hit av en slump. Undrar om du kan hjälpa mig.
  Ska klippa mig imorgon, och vet inte hur…
  Jag har TJOCKT (risigt), hår med självlockar. Jag är så trött på detta. Har försökt spara mitt hår länge nu, ville ha långt och det vill jag forfarande, fast jag vill ändå göra en radikal förändring.
  Du kan se hur jag ser ut på min blogg, presbilden, så kanske du skulle kunna ge mig ett tips på en passande frisyr på mig, kanske även färg.
  Skulle bli sååååå tacksam om du ville hjälpa mig….
  Tack i förhand…
  Mvh. Bea

  [Reply]

 • Så himla bra blogg du har!
  älskar frisyrtips och sminktips.
  Tack så mycket!

  [Reply]

 • Så härligt att hela bloggvärlden är ute och njuter av solen, underbart!

  [Reply]

 • Hejsan, tänkte bara kolla om det lämpar sig för alla hårtyper att använda sig av hårförlängning… Jag har tjockt (, frissigt och numera axellångt hår. Så vad jag egentligen undrar är om håret kommer ta mer skada av det hela? Och om du har någon bra inpackning/schampo att rekommendera, använder L’oreals gula serie just nu men verkar inte göra någon större skillnad.

  [Reply]

 • Hej!

  Ja, generellt sett kan hårförlängning göras på de flesta hårtyper, dock bör det göras hos en duktig och erfaren frisör, det får Ditt hår att fortsätta se naturligt ut. Även om det naturliga håret är frissigt i sin struktur blandas det fint med det ofta slätare löshåret.

  Självklart blir resultatet bäst när man använder äkta hår istället för syntetiskt.

  Sedan skall man komma ihåg att sköta sitt hår enligt de rekommendationer man får från sin frisör, då skonar man håret från onödiga slitningar.

  Ang. schampon och balsam så är det bara att prova Dig fram för att se vad som passar just Ditt hår. Tjockt och frissigt hår behöver ofta lite fetare produkter och kurer såsom inpackningar osv, en gång i veckan, det kan göra stor skillnad!

  Lycka till!

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Hej
  Tänk om det finns ett medel vilket som verkligen får håret tillbaka även om man tappade det tidigt.
  Tänk om just nu jag testar detta, och tänk om det verkligen fungerar.
  Och till min förvåning så fungerar det.

  //Ej skallig numera

  [Reply]

 • Hej! Jag ska färga mitt hår brunt tänkte jag. Har lite gamla mörkblonda slingor i, sedan maj ungefär. Om man färgar hemma, tror du att det blir missfärgat och grönt då? Måste man göra det hos frisören?

  [Reply]

 • Hej Anja!

  Mörkblont är en rätt så mörk färg i färgkartan, och om det är den nyansen Du menar så är det ingen fara att lägga i en brun nyans i hela håret. Det kommer att bli ett lätt skimmer där slingorna är, och det kommer att se naturligt ut. Välj dock inte en för mörk brun nyans, ljusbrun till exempel upplevs oftast som mörkbrun. Kika i en färgkarta hos frisören för att få en uppfattning om hur mörka nyanserna verkligen är.
  Så länge du håller Dig till intensivtoningar och toningar kan Du göra detta själv hemma, och risken att det slår över till grönt är rätt så liten eftersom kalla bruna nyanser inte brukar finnas till försäljning i butik, och det är de kalla nyanserna som gör att blont skiftar i grönt.

  Lycka till!

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

Leave a Reply