Man skall skämma bort sig ibland

Shea Body Butter

Häromdagen gjorde jag ett “pit-stop” på The Body Shop i Solna. Siktet var inställt på att köpa mig ett smaskigt Body Butter. Det är inte ofta jag köper lite dyrare kroppslotions och liknande, men man skall skämma bort sig ibland. Body Butter känns ju så himla lyxigt mot huden! Det är som att ha ett minispa på burk.

Jag hade svårt att bestämma mig för vilken doft jag ville ha, men det blev till slut Shea Body Butter. Den är till för mycket torr hud och därför är den lite fetare.

Nästa gång blir det nog Coconut Body Butter. Den skall tydligen dofta mycket cocos, men jag har hört att cocosolja är bra för huden för att förebygga bristningar. Det kommer att komma väl till pass när magen växer!

Hur gör Du för att få vardagen att kännas lite lyxigare?

4 Responses to “Man skall skämma bort sig ibland”


 • magen växer? 🙂

  [Reply]

 • Måste bara säga att jag köpte denna när jag var i L.A (fast Oliven), och den är verkligen superduper bra =)

  [Reply]

 • Kakaofett är annars superduperbra både för att förebygga bristningar och att minska sådana som redan uppkommit. Finns massa olika kroppssmörjor med kakaofett i, luktar gott gör de också!

  Bodyshops kokosserie luktar mums, om man gillar kokos 🙂

  [Reply]

 • såg att de hade något kakao-stick som man skulle använda just för gravidmagar 🙂 kakaon luktar bra mkt godare än cocos.. jag köpte cocos senast, på spray-lotionen och just konsistensen gillar jag men det blir lite stark doft. På sommaren känns den bra som aftersun 🙂

  [Reply]

Leave a Reply