Korta tjejfrisyrer – Bilder för inspiration

Man kan aldrig få nog av inspirerande bilder på frisyrer, och idag blir det på korta tjejfrisyrer! Korta tjejfrisyrer har nog aldrig varit populärare, mycket tack vare att Victoria Beckham valde att kapa lockarna för en kort pixie. Sedan har sångerskan Rihanna varit en stor trendsättare också med sin kortare frisyr med långt överhår.

Varsågoda, här kommer lite bilder för inspiration, korta tjejfirisyrer!

Blank bob Rödskimrande bob

Violett botten Spretig kortare frisyr

Högt överhår Flikig bob med lugg

Spretig bob Busig bob

Kort flikig frisyr Silverblond kort frisyr

Mahogny violett bob Blank bob med lugg

4 Responses to “Korta tjejfrisyrer – Bilder för inspiration”


 • Nejnejnej, jag vill ha en kort frisyr men som är osymetrisk! Lång på ena sidan och kort (snaggad eller så gott som) på andra. Lite hockeyfrillastuk. Kan jag få lite sådana bilder?? 🙂 Igår anmälde jag mig att bli klippt av en elev, jag får inte ha en åsikt själv. SPÄNNANDE! Men jag tänker, det kan knappast bli värre 😉 Jag misstänker dock att det inte blir en osymetrisk-halvsnaggad-hockeyfrilla då. Åååh.. Till helgen kommer jag till Stockholm igen, vad händer då??? Kramkramkram

  [Reply]

 • Jag skulle oxå vilja förnya mig lite…. ev klippa lugg men absolut inte klippa mig så där kort…fast gör jag det så ångrar jag mig säkert…. med lugg alltså 🙂

  [Reply]

 • Excellent post. I believe that this will help many guys, and in particular the younger and are loooking for a good and solid couple of tricks.

  Continue the great work!

  Following on Facebook and Twitter!

  [Reply]

 • Hej! Jag vet att ditt inlägg är gammalt som fan, men hittade den via google, när jag sökte på korta frisyrer.
  Hur som helst, jag är dödstrött på mitt svårskötta och långa, så jag ska göra nåt riktigt radikalt och klippa mig riktigt kort! Och gärna med lite “spret”.
  Du verkar ha koll på det mesta inom hår, och min fråga är; Passar man i kort frisyr om man är rundare i ansiktet? Eller ser ansiktet ännu fetare ut med kort frisyr?

  Tacksam för svar!

  [Reply]

Leave a Reply