Kort persikoblond frisyr – Dagens inspirationsbild

Det är få hårfärger som får mig att dreggla som persikoblont! En mjuk och pastellig nyans som är på gränsen till kopprig och med inslag av rosé. Ljuvligt! Dessutom är frisyren to die for! Luftigt fast ändå slankt och nätt, precis som det skall vara nu i vår.

Kort persikoblond frisyr – Dagens inspirationsbild

Persikoblond

3 Responses to “Kort persikoblond frisyr – Dagens inspirationsbild”


 • Hej! Snygg frisyr och färg! Jag har en fråga, är sugen på att klippa lugg. Har uppklippt hår, strax nedanför axlarna. Luggen når till hakan. Problemet är att jag har en virvel mitt i luggen som gör att den delar på sig. Har du några tips på snygg lugg som är lite längre och inte spikrak? Hoppas du förstår vad jag menar. Ha en bra dag!

  [Reply]

 • Hej!

  Har man en besvärlig virvel fram i luggen så brukar det vara snyggast med en lugg som är kortast precis där virveln är, och så blir den successivt längre åt det håll luggen vill ligga själv. Det blir att man klipper luggen snett alltså. Det längsta partiet på luggen blir snyggast om det liksom flyter in i uppklippningen av resten av håret. Genom att klippa luggen snett gör det också att luggen ligger kvar som den ska och inte spretar.

  Om virveln befinner sig precis MITT I luggen så att det bildas en naturlig mittbena, så är det ibland snyggast att behålla luggen lång, och klippa in sidorna så att de flyter in i längderna. Det blir mycket bök med föning och styling annars…

  Jag har även skickat detta svar till Din a-mail, där har jag även bifogat en bild på ovan nämnda luggförslag.

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Här är den ju, färgen jag letar efter… har försökt förklara för min frisör men inte lyckats.

  Vart får man tag i denna nyans?

  [Reply]

Leave a Reply