Kort eldröd frisyr – Dagens inspirationsbild

Rubin, granat, eld… Många benämningar finns det på rött och här väljer jag att använda ordet eld för att bäst beskriva hårfärgen.

Frisyren är ju helt otrolig den också, men det som får mig att dreggla över den här bilden är just hårfärgen! I love redheads!

Kort eldröd frisyr – Dagens inspirationsbild

Kkort eldröd frisyr

5 Responses to “Kort eldröd frisyr – Dagens inspirationsbild”


 • Den som ändå hade mod! Det var jättesnyggt! Och då menar jag både frisyren och färgen!

  [Reply]

 • Har du något tips på en bra jätteröd hårfärg som sitter ett litet tag i alla fall?

  [Reply]

 • Jenny:

  Wella och Goldwell har väldigt bra röda nyanser, både kalla, varma, ljusa och mörka. Genom att varva färgning med toning så håller det röda längre. Likaså om Du använder inpackning med röda pigment.

  Lycka till!

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Hej! Jag håller på att färga håret rött men det blir inte speciellt rött.. Färgar med Schwartzkopf Brilliance och undrar om det blir rödare ifall man färgar det rött kanske 2 gånger på en vecka eller ifall det inte blir någon skillnad? Måste man bleka håret? Har mellan/mörkbrunt innan. 🙂

  [Reply]

 • Linda:

  Om det inte är en röd ljusfärg Du använder, vilket jag tvivlar på att det är, så kan den inte ljusa upp håret någonting. Det betyder att om Din egen hårfärg är mer än ett steg mörkare än den nyans Du valt på paketet så kommer den röda nyansen inte bli lika ljus som det ser ut på paketet. Den kommer bara att lägga till röda pigment på den befintliga hårfärgen, och på mellanbrunt/mörkbrunt kommer det inte att synas speciellt stor skillnad. Det spelar ingen roll hur många gånger Du lägger i det röda, den kommer inte att bli ljusare för det.

  För att bli så röd som jag tror att Du vill bli så måste du bleka håret ett par steg ljusare först och sedan lägga i en röd toning.

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

Leave a Reply