Kate Hudson har också slagit till med ny hårfärg!

Kate Hudson - Blonde

Kate Hudson är blondin. Det är så vi är vana att se henne. Med det blonda så är hon visserligen kusligt lik sin mamma Goldie Hawn men är ändå så där busigt beach-snygg. Guldigt och lite smårufsigt med nästan vita slingor blandat med honung. Alla som vill ha den hårfärgen räcker upp en hand!

*räcker upp en hand, viftar hejvilt med båda händerna*

Kate Hudson - Blue hair

För inte så länge sedan såg jag en film som Kate Hudson medverkade i, “Bride Wars“. I den filmen får hon blått hår genom att hon och motspelerskan Anne Hathaway råkar i luven på varann. Hmmm, det måste ha varit en peruk. Färga in blått i ett blont hår och Du kommer att se ut som en smurf lite längre än planerat. Dock kan ju ingen påstå att Du har guldigt hår, det är en så kall nyans så det isar i blodet! Hihi!

Om filmen var bra? Njaaaa, sådär. Jag jublade inte direkt men den duger som bakis-slötittar-slappsöndags-film. OBS! Rekommenderar inte att Du ser den tillsammans med Din pojkvän och definitivt inte om Du är i övertalningsfasen till att få honom att vilja gifta sig med Dig. Det här är en tjejfilm och handlar om bridezillas, behöver jag säga mer?

Kate har nu hursomhelst visat att hon är precis som alla andra och förändrat håret nu inför sommaren. Ja, hon har också slagit till med en ny hårfärg. Hon har nyligen synts spankulera runt med brunt hår.

Kate Hudson - Brunette

Jag hoppas att det liksom det blå håret bara är inför en filmroll, jag hoppas kanske till och med att det bara är en peruk för jag föredrar henne i det blonda svallet.

Eller vad säger Du?

Passar Kate Hudson bäst i blont eller brunt hår?


8 Responses to “Kate Hudson har också slagit till med ny hårfärg!”


 • hon passar helt klart bäst i blondt hår 🙂

  [Reply]

 • Hej! Har en liten fråga ang. toning. Var hos frisören för ca 4 veckor sedan och färgade håret och det blev för mörkt. I måndags var jag där och hon avfärgade det och la sen i en ljusbrun toning. Nu tycker jag det skiftar åt grönt plus att det blev ljusare än jag ville ha det. Nu är min fråga, törs jag slänga i en guldbrun toning i detta?! Jag har änvänt den toningen innan men är rädd att färgen inte kommer bli lika bra nu med tanke på “grundfärgen” som är nu… Tack för en bra blogg 🙂

  [Reply]

 • Hej Emma!

  Jag tycker att det låter som en god idé att lägga i en guldbrun toning, det kommer att dämpa bort det mesta gröna, även om nyansen förmodligen inte kommer att bli exakt som det ser ut på kartongen.

  Lycka till!

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Tack så jättemycket för svaret 🙂 Ska prova det ikäll! Tack igen!!

  [Reply]

 • Håller med. Hon passar verkligen bra som blondin. Skulle inte ha något emot att ha den hårfärgen själv. Har haft de flesta hårfärger utom svart och blont så det kanske börjar bli dags att bli blondin.

  [Reply]

 • hej,,, har en liten fråga angående blodiner……ska själv bli det nu till sommarn 🙂 men ska man bleka eller blondera? vad är skillnaden och göra det hemma eller hos frisör och hur mycket sliter det?

  [Reply]

 • Hej Kim!

  Att bleka och blondera är samma sak, det är bara olika uttryck för det.
  Blekning är en av de mest slitsammaste processer man kan utsätta håret för eftersom det öppnar upp hårstråna för att rensa ur alla pigment. Ett redan slitet hår kan under en blekning gå av pga att håret redan är öppet.

  Sedan finns det en slags ljusfärg som ljusar upp och färgar in samtidigt (kallas ibland för blonderingsfärg och liknande). Det är alltså en produkt som i praktiken bleker upp håret först och sedan lägger på en nyans för att dämpa bort gult osv. Denna produkt funkar dock inte på redan färgbehandlat hår (tonat/intensivtonat/färgat).

  Jag skulle helst se att Du bokar tid för blekning/blondering/uppljusning av håret hos en frisör eftersom de kan se om det överhuvudtaget är möjligt att utföra, beroende på hårets kvalitet, ev. tidigare färgbehandlingar osv.

  Väljer Du ändå att bleka hemma, så till att Du har en budget som fixar ett besök hos en frisör om det skulle gå åt pipan!

  Lycka till!

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Jag skulle vilje se henne i hela håret blått, den där ljusblå isiga fägen, tror hon skulle passa asbra i det. I filmen ser det ju så fläckigt ut 😛

  [Reply]

Leave a Reply