Halvlånga frisyrer – Massor av Frisyrtips!

Många av Er har kanske känt att det saknats något här på frisyrfronten. Något mitt emellan långa frisyrer och korta frisyrer, så jag bestämde mig för att skapa en helt ny kategori för just det. Så här kommer det. Massor av snygga frisyrtips för Halvlånga Frisyrer!

Flikig halvlång bob Urklippt och flikigt Spikig halvlång frisyr

Slätt flikigt och halvlångt Slät halvlång frisyr Slät bob

Rött och vågigt Lockigt med lugg Halvlångt med mjuka flikar

Halvlångt med flikig lugg Flikigt, lugg och halvlångt Flikigt inklippt i halvlång frisyr

Flikigt och halvlångt Flikigt med lugg Flikig halvlång bob

Flikiga lockar Blont och rufsigt Blont, krusigt och halvlångt

6 Responses to “Halvlånga frisyrer – Massor av Frisyrtips!”


 • Jag gillar verkligen den frisyren som är näst längst ner till mitten, fast jag skulle nog kamma luggen lite mer åt sidan för jag skulle inte stå ut att ha den mitt för ögat 😀 kanske blir nåt liknande nästa gång det är dags att sätta saxen i håret! =)

  [Reply]

 • Underbart!
  denna kategorin har jag väntat på!
  Nu gäller det bara att välja en frisyr….

  Johanna

  [Reply]

 • Hej! Måste bara säga att din blogg är den mest intressanta jag har läst! Jag går tredje året på en frisörlinje (gymnasium) i Gävle och din blogg gav många bra tips och roliga idéer! =)

  [Reply]

 • hej hej. vart jobbar du som frisör?

  [Reply]

 • Hej! Jag chansar vilt här. Vet inte om du kan eller vill hjälpa mig, men jag testar.
  Jag ska klippa mig imorgon…men vet inte hur. Jag har ett TJOCKT hår, (just nu gräsligt risigt), jag har dessutom självlockar, (blir så trött), jag vill behålla lite av min längd, (tror jag), men jag är ändå väldigt sugen på en radikal förändring.
  Jag är rätt rund i ansiktet…men OM du känner att du har lust och tid att ge mig ett eller flera förslag på en passande frisyr till mig, så skulle jag bli sååå glad. Om du behöver se hur mitt ansikte ser ut, så är det bara att gå in på min blogg och titta på min presbild.
  Mvh. Beatrice…

  [Reply]

 • Hej
  Bra sida men… saknar förslag till frisyrer för äldre kvinnor. Jag är en slank 60-årig kvinna, ofta i jeans, men tyvärr så börjar ansiktet “hänga”. Vi är många som skulle vara tacksam för förslag!!

  [Reply]

Leave a Reply