Halvlånga frisyrer – Bilder på frisyrer med lugg, bob och uppklippta frisyrer.

Här får Du lite fler inspirationsbilder på halvlånga frisyrer! Den här gången är det bilder på frisyrer med lugg, bob och uppklippta frisyrer. Det är de vanligaste klippningarna man tar till för att ge ett lyft till den ibland tråkiga längden.

Inspirerande bilder kommer lastat!

Halvlång frisyr - Bob med lugg Halvlång frisyr - Lockigt och luftigt

Halvlång frisyr - Flikigt och slankt Halvlång frisyr - Flikigt med tung lugg

Halvlång frisyr - Uppklippt och lugg Halvlång frisyr - Busigt med lugg

Fler frisyrbilder:

Bilder på halvlånga frisyrer

Bilder på frisyrer med lugg

3 Responses to “Halvlånga frisyrer – Bilder på frisyrer med lugg, bob och uppklippta frisyrer.”


 • hej, lite kritik här. Sökte via google för tips hur man kan klippa sitt långa hår och kom på det viset in på din blogg (ska erkänna att jag inte är något vidare bloggfan, egentligen tycker jag att det är otroligt töntigt) Men iaf, sökte lite tips som sagt var, men allt jag kunde hitta på din sida var tips om luggar. lugg är bland det fulaste jag vet på tjejer, en otrolig trendgrej. Vet inte om du insett hur mycket din blogg handlade om typ rakklippta luggar, otroligt tråkigt att läsa om och om igen. Japp då var kritiken framförd, hoppas du förstår hur jag menar. Mvh Betty.

  [Reply]

 • Hej Betty!

  För det första vill jag säga att det är roligt att Du kom in på min blogg, även om Du tycker att det är “otroligt töntigt”, jag är glad för alla besökare.

  Lugg är, som Du själv säger, den trend som är störst just nu, och tyvärr har det väl fallit sig naturligt att de frisyrbilder jag har lagt upp främst varit på sådana med luggar i olika varianter. Även på de frisyrsidor för halvlånga frisyrer t.ex.

  Mitt mål med frisyrbilderna är att besökaren skall finna inspiration inför nästa klippning, eller helt enkelt bara titta.

  Jag har tagit till mig kritiken och kommer i framtiden att försöka undvika alltför mycket “luggbilder”.

  Välkommen åter!

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Även om luggar är på modet och hårstilar förändras för jämnan, så betyder inte det att alla människor med lugg följer modetrenderna. Smarta människor väljer sin egen stil! Och om den frisyr man avgudar dessutom råkar vara på modet just nu, så betyder inte det att man inte ska skaffa den bara för att protestera mot modetrenderna. Att avstå från något man gillar, bara för att man vill undvika mainstreamen, är ännu fånigare än att följa modevärldens guidelines till punkt och pricka.

  Betty, klart du ska ha din åsikt om luggar. Men respektera även att bloggaren har sina egna åsikter. Dessutom har du klampat in på hennes mark, vilket helt och hållet var ditt val. Om du inte gillar bloggar, och ännu mindre gillar bloggar om luggar, så KLICKA PÅ EN ANNAN LÄNK som INTE heter blog.frisörska.se nästa gång du söker frisyrer på google!

  Kind Regards,

  Farbroremma

  PS. Mitt eget hår blir blått i jul. MED lugg.

  [Reply]

Leave a Reply