Gult hår och gul hårfärg – Frisyrbilder

I många länder symboliserar gult hår den typiska svenska flickan, men riktigt gul hårfärg känns mer kyckling och påskkärring än fint och klädsamt tycker jag. Även om det är en hårfärg som man blir glad av så lär det nog dröja innan vi ser ex. Victoria Silvtedt med gult hår.

Gula effekter Gult och silver

Gult afro Gult på mörkbrunt

Gult och blont Gult och krusigt

2 Responses to “Gult hår och gul hårfärg – Frisyrbilder”


 • Hej söker frisyrtips för en kort frisyr med attityd. Har haft rakt i flera år och nu låtit det börja växa. Vill hitta en kort frisyr med lite rockabilly alt punk vibbar som inte blir patetisk på en 37årig kille

  [Reply]

 • Man blev rätt glad av frisyrerna och den gula färgen, och frisyren på andra bilden var riktigt grym!
  Och om du vill, så behöver jag din hjälp.
  jag behöver frisyrtips, jag har hår långt till ett par cm nedanför axlarna, luggen är ungefär 10-15 cm lång & jag har den åt sidan och jag behöver snart klippa mig och vill ha någon cool frilla med attityd men samtidigt inte alltför kort för jag tar studenten om ett par månader och vill att håret ska hinna växa ut en bit om jag inte vill ha det så kort.
  så jag har ingen aning om vad jag ska göra, om du kunde lägga upp lite inspirationsbilder eller skriva något tips i min blogg så skulle jag vara mer än tacksam.
  gud vad långt jag skrev nu, hoppas att du kan hjälpa mig 🙂

  / Emma

  [Reply]

Leave a Reply