Grönt hår och Grön hårfärg – Frisyrbilder

Den blonda som färgar håret brunt kan av misstag få den här färgen. Du som har mycket kopparhaltigt vatten hemma kan få den här färgen bara av att tvätta håret. Är Du en hängiven S:t Patrick’s Day-firare kanske du färgar in håret i den här färgen helt självmant.

Jag talar ju förstås om grönt hår och grön hårfärg.

Den som blivit grönhårig av misstag, oavsett om det är genom färgning eller kopparhaltigt vatten, det går att åtgärda! Dra på Dig en mössa och gå till närmaste salong så fixar frisören det i ett nafs.

Om Du däremot VILL ha grönt hår, men har svårt att välja nyans, t.ex ljusgrönt eller kanske mintgrönt, ja då blir du nog glad när Du ser de här bilderna!

Frisyrbilder på grönt hår och grön hårfärg

Grön hårfärg Grön hårfärg - Avant garde uppsättning

Grön hårfärg - Grön effekt uppsättning Grön hårfärg - Ljusgrön effekt i luggen

Grön hårfärg - Gröna toppar Grön hårfärg - Mintgröna effekter

2 Responses to “Grönt hår och Grön hårfärg – Frisyrbilder”


  • Oh den blonda med limegrönt i var snyggt!

    Jag får lite grön ton i mitt hår av vårt vatten hemma tyvärr. Det märktes mer när jag var blond men det syns även på mitt bruna hår. Frisören som fixade min bröllopsfrisyr (paulsson i jarse du vet 😉 ) tyckte att det gick att tvätta håret med något…typ bikarbonat eller något liknande, för att få en djuprengörande effekt. Vet du något om det? Annars fanns det djuprengörande schampoon hos frisören sa hon….Har bara inte orkat ta tag i det. Ovanligt va? 🙂

    [Reply]

  • Jag är en tjej som är korthårig och har dragit ut blonderingsslingor i håret själv. Men håret har blivit gult för jag tog i botten också. Trivs inte alls i detta och vill nu bli lite mörkare, vad rekommenderar du för färg?

    Tacksam för svar så snabbt du kan! (:

    [Reply]

Leave a Reply