Frisyrer 2010 – De trendigaste frisyrerna/klippningarna 2010

Frisyrer 2010. Ett hett ämne just nu.

Många är vi som är nyfikna på hur frisyrtrenderna kommer att se ut nästa år. Hur ser klippningarna ut, ska jag spara ut håret eller är det bara korta frisyrer som gäller?

De kommande frisyrtrenderna bygger som vanligt på det som vi redan sett. Vissa detaljer lyfts fram såsom den långa luggen till det korta håret och undercut-klippningen. Vi har ju sett det förut men kanske tänkt på det mer som något udda och inte som en trend. Många gånger inspireras frisyrtrenderna av kändisar, oftast de som satsar mycket på att ha en egen stil. Långt tjockt Hollywoodsvall räknas sällan som en av de trendigaste frisyrerna/klippningarna till exempel.

Här nedan presenterar jag de trendigaste frisyrerna/klippningarna för år 2010.

Kort svart frisyr

1. DE KORTA SVARTA FRISYRERNA

Det är inte den svarta hårfärgen egentligen som är själva trenden utan det är den svarta hårfärgen i kombination med den kortklippta frisyren. Bland år 2010’s klippningar så är den korta svarta den stil som kan klassas som allmän med anledning av följande;

Olika stylingsmöjligheter – Allt från klassiskt blankt och elegant till rufsigt rockigt och spretigt.

De olika varianterna på klippningar – Med eller utan lugg, rak bob, uppklippt och flikigt eller nätt pixie-kort. Allt funkar.

Klädsamhet – Den korta svarta frisyren klär de flesta oavsett ansiktsform och hudton.

Pixie lång lugg

2. PIXIE MED LÅNG LUGG

Frisyrtrender brukar vanligen gå i cykler om 3 år och därför kommer den korta pixien att hålla i sig ett tag till. Lite uttjatad är just den stilen kanske och fömodligen kommer 2010 vara det sista år som pixiefrisyren kommer att kännas trendig. Kanske är det också en stil som aldrig kommer att falla ur tiden eftersom det alltid kommer att finnas ett behov av korta snygga tjejfrisyrer. Det är många som redan har en kort pixiefrisyr på utväxt och när håret är så kort är det svårt att använda sig av ex. löshår för att få en större frisyrförändring. Löshår på kort hår kräver otroligt mycket underhåll.

Så hur kan vi då få den gamla frisyren att kännas ny och fräsch? Genom att lägga till en spännande detalj såklart. En lång lugg till exempel. En ögonbrynslång lugg som läggs åt sidan och hålls på plats med lite vax.

Rihanna - Rakade sidor

3. FRISYR MED RAKADE SIDOR – UNDERCUT

2008 kom trenden lite smått och 2009 formligen exploderade den ut i full blom. Klippningen med bara ena sidan rakad medans den andra sidan behölls lång. För år 2010 behöver den här kaxiga klippningen utvecklas.

Raka båda sidor eller klipp en hel undercut för en renare stil. Tänk Rihanna mot slutet av 2009.

Är Ditt hår redan rakat kort på ena sidan och Du inte vill raka den andra sidan också? Spara ut håret.

44 Responses to “Frisyrer 2010 – De trendigaste frisyrerna/klippningarna 2010”


 • inga långa frisyrer? 😉

  [Reply]

 • Hej, jag har brunt mellan långt hår och undrar om man kan tona sitt hår blondt? Skulle vara så tacksam för svar ! (=

  [Reply]

 • Hej Maria!

  Toning kan inte ljusa upp håret något då det varken innehåller någon ammoniak eller blandas med väteperoxid. Intensivtoning och permanent hårfärg kan ljusa upp något enstaka steg om håret är helt ofärgat/otonat. För att göra håret blont krävs oftast blekning och hos frisören används ibland en ljusfärg. Ljusfärg funkar dock också bara på ofärgat/otonat hår.

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Hejsan!

  Ja funderar på å tona håret mörkbrunt, eller kanske göra lite ljusa slingor. Man blir ju så blek me mörkare hår till vinterhyn. Nu har ja råttfärgat/ljusbrunt hår och har blåa ögon. Det känns som att min ögonfärg tas fram mer med mörkbrunt hår, vad tror du? 🙂

  Tack!: )

  [Reply]

 • Hej Madde!

  Att brun hårfärg framhäver blå ögon är helt rätt, men mörkbrunt är väldigt mörkt, bara ett steg ljusare än svart. Satsa hellre på mellanbrunt eller ljusbrunt, de nyanserna upplevs mer som bruna och inte mörka och passar de allra flesta hudtoner.

  Toning är det bästa att använda sig av eftersom den tvättas ur efter ett tag, så skulle det bli för rött eller för mörkt så rättar det till sig ganska snabbt.
  Undvik intensivtoning. Blir nyansen fel efter en intensivoning är det ofta avfärgning, slingning och/eller mörkarefärgning som krävs för att rätta till det.

  Lycka till!

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Hej där,

  Jag har långt, blont hår som jag skulle vilja göra något skoj med, älskar dock min längd för det får mig att känna mig mer kvinnlig. Men jag vill samtidigt göra något “extremt” och på köpet få en rockig attityd.
  Har börjat fundera på att raka någon form av mönster på sidan, som bara syns när man har håret uppsatt, ifall man i slutändan inte skulle gilla det…
  Är detta heltokigt att göra ur modesynpunk?

  Tack för svar!
  Iiiz

  [Reply]

 • Hej! Jag färgade håret mörkbrunt hos frisör för ett år sedan, vilket först krävde avpigmentering eftersom jag hade platinablonda slingor i hela håret (min naturliga hårfärg är typ mörkblont/askblont). Sedan dess har jag bara tonat utväxten ungefär varannan/var tredje månad, ibland hemma, ibland hos frisören. Nu är jag så less på att vara mörk, det var en kul grej men det är ju riktigt ljusblond jag vill vara. Min fråga är om och hur det är möjligt att bli blond igen? Jag förstår att jag inte bör försöka själv hemma, men jag är rädd att håret skulle bli gult även hos frisören eftersom den mörkbruna nyans jag har nu har så mycket rött i sig. Avpigmentering antar jag skulle minska risken för gula skiftningar men då är jag rädd att håret ska bli som tuggummi? Är det smartare att bara vänta tills min naturliga hårfärg växt ut och göra slingor sedan?
  Tacksam för svar
  Sara

  [Reply]

 • Hej Liiz!

  Rakade mönster på ena sidan medans den andra sidan behålls riktigt lång är ganska trendigt just nu, och precis som Du säger så är det ju en frisyr som går att dölja när man ex. tröttnat eller bara väntar på att det skall växa ut. Kör på tycker jag! 🙂

  Lycka till!

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Hej Sara!

  Att Du skulle behöva göra en avpigmentering för att lägga i en mörkare hårfärg låter helt knasigt, så gör man inte. En FÖRpigmentering kan Du ha behövt göra för att mätta håret med pigment. En avpigmentering är samma sak som avfärgning och det innebär att man ljusar upp håret med hjälp av blekning. Att bleka håret för att göra det mörkare är en ekvation som inte alls går ihop, hur som helst.

  Visst kan Du bli ljusare i håret igen, men så ljust som ljusblont kommer det dock inte att bli utan att det blir tuggummi.

  Mitt råd är att successivt lägga i ljusa slingor i hela håret för att få ett ljusare helheltsintryck, men som sagt, ljusblond kommer Du tyvärr inte kunna bli eftersom håret är påverkat av alla mörka pigment.

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Hittade din blogg då jag googlade “undercut” som jag är riktigt sugen på att göra. Gillar verkligen din sida. Bra inspiration.

  En fråga bara… jag har mycket röda pigment i mitt hår. har förut varit platinablond men är nu typ guldig i håret… Nu kommer alltså mina röda pigment till sin fördel. Men jag är lite sugen på att bli ljusare, och då känns det som större risk att det blir “gult”. Vad är de bästa tipsen för att kunna bli kallt askblond då man har så mkt röda pigment? Silverschampo funkar ju bara till viss del..

  [Reply]

 • Hej!

  Skall håret bli ljusare än vad det är nu så är det blekning som gäller först. Silverschampo lägger till de silvriga/grå pigmenten och ljusar inte upp någonting.

  Bästa resultat får Du på salong där man kan lägga i en ljusfärg (om Ditt hår just nu är ofärgat) med mycket kalla nyanser i. Annars bleker man och lägger i en kall toning.

  Silverschampot använder Du för att resultatet skall hålla längre, kalla nyanser tvättas nämligen ur ganska snabbt.

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Hej!
  Jag har lockigt/krulligt hår (är ursprungligen från Brasilien). Just nu har det vuxit långt och nästan blivit “fyrkantigt” som det lätt blir när det växer ut. Jag skulle så gärna vilja klippa mig lite som bilderna ovan, en slags undercut (med lugg fram). Skulle vara jätte tacksam om du kunde ge tips eller om det ens är möjligt att göra en sådan frisyr om man har krulligt hår?
  Tack på förhand /Nina.

  [Reply]

 • Hej Nina!

  Har man krulligt hår, och då menar jag krulligt, nästan krusigt, kräver en sådan frisyr nästan en rakpermanent av överhåret och luggen, eller åtminstone väldigt mycket styling med plattång och utslätande produkter. Är håret däremot mer lockigt än krulligt så är det lättare att sköta den här frisyren. Att lämna överhåret och den långa luggen lockigt och blankt mot en kortklippt sida eller sidor är otroligt snyggt!

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Hej Anna-Karin! Tack för en riktigt bra blogg, hamnade här av en ren slump egentligen men tänkte du passa på att ställa lite frågor.

  Jag är blond med mycket röda pigment, alltså mitt hår har den här guldiga nyansen. Har tidigare alltid kört på de kalla tonerna då jag varit hos min frisör, dessvärre försvinner det askblonda rätt fort om jag inte underhåller det med silverschampo etc. Ibland övergått till lila eftersom man inte alltid har ekonomin till att besöka frisören för att styra upp den kalla nyansen igen.
  Hur som helst, nu har jag kort på ena sidan, långt på den andra och lång lugg – såkallad undercut? Håller på att spara ut håret en gång för alla, men har ledsnat på hur fruktansvärt tråkigt&nött det ser ut nu, speciellt med en tråkig utväxt. Har funderingar på att färga/tona håret i en röd/orange nyans…skulle detta passa mig som har blåa ögon och blond? Ska man gå på toning eller färg? Kall eller varmt rödnyans?

  Tacksam för svar! Tummen upp för en bra sida!

  [Reply]

 • Hej Alexandra!

  Om Du i Dig själv klär i ganska varma färger, dvs inte känner Dig blek och glåmig på ett negativt sätt i plagg som går i varma nyanser så kan röd/orange passa Dig. Sedan kommer vi till det kluriga, det finns nämligen både kalla och varma röd/orange nyanser, och vad som passar Dig bäst är svårt att säga eftersom jag inte ser Dig framför mig i fullt dagsljus och osminkad. Det är då man kan se på en person vad de klär i bäst.

  Kommer Du fram till att Du vågar Dig på den rätt så vågade nyansen så använd toning, inte permanent hårfärg eller intensivtoning.

  Lycka till!

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Hej!
  För ett tag sedan skulle jag färga mitt hår kopprigt hos frisören (hade en kopprig ljusbrun färg innan men ville ha det alltså riktigt kopprigt den här gången). Dock blev mitt hår mycket mörkare och inte alls kopprigt, utan en mer varm brun färg. Vi la då i några slingor för att ljusa upp det lite, men då blev det alldeles för ljust och inte alls den färgen jag vad ute efter från början. Vad ska jag göra för att få den färg jag vill ha?
  Skulle vara hemskt tacksam för svar!

  [Reply]

 • Hej!
  jag är väldigt sugen på att skaffa kort hår eftersom jag vill göra ngt nytt med mitt hår, men är lite tveksam.
  Vilken ansikts typ passar det att ha en kortklippt frisyr till?
  är rädd för att man kasnke ska se lite pojkaktig ut:S Finns det ngn kort frisyr som man kan styla om en hel del?
  Mvh jennie

  [Reply]

 • Sandra:

  Hade jag varit Du skulle jag gå tillbaka till frisören som gjorde behandlingen och klaga för att det inte blev som det skulle. Skulle det inte vara något alternativ för Dig så lägg i en riktigt kopprig toning över alltihop (inte permanent hårfärg eller intensivtoning) men se till att den är ljus i sin nyans, annars är Du snabbt tillbaka till den bruna koppriga nyansen igen.
  Sådana toningar finns ofta hos frisören att köpa och göra hemma, be då gärna frisören om lite tips om vilken nyans du skall välja för att det inte skall bli för mörkt.

  Lycka till!

  Jennie:

  De allra flesta passar i kortklippta frisyrer, det gäller bara att få till en snygg form så att det passar ex. käklinjen osv. Har man smal haka och bredare panna skall man till exempel akta sig för att klippa för kort nedåt nacken och sidorna, det förstärker den smala känslan.
  Som regel brukar man sträva efter en balans mellan ansiktsform och frisyr. Brett parti (panna/kinder/käke) balanseras genom att frisyren är tightare just där. Smalt parti balanseras med mer volym.

  En kort frisyr där man behåller lite längd i till exempel luggen går att variera väldigt mycket eftersom det då går att både platta, locka, sätta undan med spänne, fläta, vattenkamma och volymstyla just den biten. En lång lugg är dessutom mycket moderiktigt just nu!

  Lycka till!

  [Reply]

 • Hej!
  Jag är sugen på att göra något roligt och annorlunda med mitt hår. Lite extremt och “rockigt”.
  Men jag vet inte om jag vågar för jag har långt och tjockt hår(invandrarhår). Min riktiga färg är svart men jag brukar färga det brunt eller rött och just nu har brunt med lite röd nyans i.

  Jag undrar om det kan passa mej att ha undercut fast jag har långt hår. Är även intresserad av trådsmala ljusa slingor som ljusar upp färgen på mitt hår utan att det riktig syns vad jag har gjort.

  Tack!
  Saga

  [Reply]

 • Hej!
  Jag har kort hår nu, och har allt haft kort hår. Lite rufsigt och coolt. Nu senast färgade jag hårt mörktbrunt med en koppar slinga i och en mörkröd. Jag har färgat håret sen jag av 11 och nu är jag 20, så jag fick göra en avfärgning hos frisören. Oc nu har det växt ut, och jag behöver klippa mig. menjag vet inte riktigt hur jag ska klippa med eller viken färg som är inne? jag har haft allt ifrån brunt, svart och rött. vem vad är inne nu? Eller har du nått tips hur jag skulle kunna klippa mig och viklen färg som skulle passa in i de nya 2010´s mode.

  Tack på förhand!
  Jennie

  [Reply]

 • Hej . SVARA GÄRNA STORT BEHOV AV HJÄLP!
  Vilket hårfärger är det för 2010 nyfiken . Såklart kan man göra på det man vill. Är född i brasilien är mörk gyllenbrun hy mer som jennifer hudson och ashanti.
  Undrar vad jag skulle passa i ? har ofta plattat hår med ibland vågigt lite stort hår med en cool lugg.
  Tror jag har kall hårfärg eller vad man säger så passa nog mer i kalla fäger i håret .
  tänkte mig svartblå nu och mot sommaren tänkte jag mi mer något rött eller mot plommonfärgat tycker de är så svårt att fälja färg. mvh Älskar din sida

  [Reply]

 • Hejhej! Tack så mycket för många tips osv ! 🙂
  Jag är ganska osäker på mitt hår, färg frisyr o allt.
  Jag har testat de flesta olika frisyrerna och det jag har nu är
  Mörkbrun/svarthår med blonda tiger slingor i som jag ÄLSKAR !
  Men frisyren.. jag har alltid haft samma: En lugg som jag har åt sidan,
  så hela min panna syns, upp klippt, lite längre än axlarna och
  lite små ruffsigt när jag fixar det.
  Men jag vill ha något helt nytt!! Förutom korthår och raklugg.
  Och då känns det som att de inte finns mycket att att välja på än
  det jag alltid har! Eller kan du komma med några tips? 🙂
  jag ska klippa mig på Fredag, så vill gärna ha tips till då.! 😀

  MVH Malin

  [Reply]

 • Förra veckan blev det en Rihanna frisyr med rakade sidor. O jag bara älskar det =)tycker tjejer borde våga lite mer med sitt hår, det växer ju ändå ut igen! hehe!

  [Reply]

 • hejsan jag e en tjej med halv långt mörkbrunt/mellanbrunt hår som funderar på att klippa upp klippt och sne lugg nu men kommer det fortfarande vara modärnt nu 2010?

  [Reply]

 • Hejsan! Otroligt bra blogg! Alltså, de ligger till såhär, jag trivs bra med min frisyr, mellenlångt å ganska uppklippt…men de e hårfärgen som e mitt problem! HELA TIDEN!Jag har grön/bruna ögon och normal brun hudfärg, blir brun o inte röd på sommaren hehe…om du förstår…Jag passar bra i mörkbrunt och i blonda slingor! Och jag trivs verkligen i båda två, har haft brunt, ångrat mig, hållt på hur mkt somhelst för att få de ljust igen, eftersom de krävs så många steg…sen när jag äntligen lyckats uppnå mitt mål så känner jag…undrar vad ja passar bäst i EGENTLIGEN?!?! Asså jag blir helt kluven för ja trivs verkligen i båda färgerna, men känns som om slingorna passar mig bättre som person, man sticker ut lite mer….men vet inte 🙁 hjälp mig tack…nå tips? mvh Elin

  [Reply]

 • hej! jag är en tjej som har mörkblonthår och brun/gröna ögon, jag är väldigt väldigt trött på min frisyr, jag har långt hår (typ till axlarna) och en lång lug, jag vill ändra något så jag får en fräck look, jag kanske vill klippa mig så jag får kort hår, men jag har väldigt dålig erfarendehet av kort hår ;/ jag vill verkligen göra något häftigt men vad? 🙁 snälla help me !

  [Reply]

 • Jag undrar hur man kan få till snygga frisyrer på väldigt, väldigt tunt hår, ungefär en halv dm längre än nyckelbenen? Jag har löshår ofta, men vill ändå kunna använda endast mitt “vanliga” hår och ändå få till fräna frisyrer! Tacksam för svar!

  [Reply]

 • Hej!

  Jag är mörkt cendréfärgad i grunden men har färgat håret mörkbrunt i flera år. Nu vill jag ha en blandning av lite beige/honung/ljusbruna slingor i håret och har slingat hela håret med hätta hemma två gånger. Första gången blev slingorna knallröda, den här gången blev de guldiga/orangea. Det är snyggt med rött hår, men ljust nu är det alldeles för “eldigt”. Fungerar det med silverschampo för att tona ner det lite eller räcker det med en kall toning? Vill alltså aldrig bli blond utan mest ljusa upp håret.

  Tack för svar!

  [Reply]

 • Hej! Bra inspiration men kom ihåg att om man ska kopiera en sida rakt av så ange källhänvisnagar såhär: http://www.funkytrend.net/2010-hair-trends-womens-hairstyles-colors-cuts/

  [Reply]

 • Hej! Jag har en chokladbrun färg i mitt hår, men jag skulle vilja slinga det ljusare. Hur ska jag göra för bästa färg?
  Tacksam för svar! 🙂

  [Reply]

 • Hej Hej
  Blev verkligen glad över att jag hittade en sån bra och inspirationsgivande blogg
  Jag vill fråga en sak och blir jätte glad om jag får ett svar,, Alltså min kille har orange hårfärg, memn mycket fin blont rund öronen,, om han kommaer att raka av hela skallen kommer han att få blont hår op hela skallen?
  Eller om han kliper jätter kort kommer det hjälpa att det röda färgen förscinner?
  Tack sååå mycket:)

  [Reply]

 • hej, jag har inte färgat mitt hår någon gång men tänkte göra det efter sommaren, sen höst.
  Jag är jättesugen på att göra något “speciellt”, inte chockerande bara lite häftigt, typ som mellan blont hår som påminner om honung eller en väldigt snygg röd färg som är populär nu, eller bara helt vanligt mörkbrunt som inte är så jättespeciellt. Men jag har gråa ögon så jag vet inte vad som skulle passa bäst, på vintern har jag blek hy.
  Tacksam för svar 🙂 kram

  [Reply]

 • Hej, jag har ett ganska så stort “hårproblem”. Jag har varit ljusblond men har färgat det brunt hemma några gånger. Men nu vill jag ha tillbaka mitt ljusa hår. Jag har avfärgat det och blekt det och då blev det ljusorange. Jag gick då till frisören och gjorde ännu en avfärgning där. Sedan så föreslog hon att jag skulle göra en ganska ljus toning. Först blev det lite orangebrun eller nåt sånt men sedan har det blivit mer åt det guloranga hållet. Vad ska jag göra? Ska jag tona det ljust så att mitt hår ser lite normalt ut och sen vänta tills min naturliga hårfärg kommer? Då kan man ju tona det lite då och då, typ varannan månad. Eller ska jag göra ljusa slingor? Jag skulle VERKLIGEN behöva ett svar.:S

  [Reply]

 • Hej !
  Jag ska klippa en page (i haklängd) nu om 2 veckor med rak hellugg.
  Fungerar hellugg i höst också? Ska ha ganska markerade linjer och ingen direkt mjuk frisyr..
  Jag är blond redan och funderar på att bli ännu blondera till min korta frisyr (har lång hår nu) För jag tycker personligen att det är finare med riktigt ljust hår eller riktigt mörkt till en kort frisyr.. Är riktigt blond hår helt ute och är det bara honungsnyanser som gäller nu?

  Svara gärna genom mejl så jag inte missar ditt svar 🙂

  [Reply]

 • Matilda:

  Modet har mycket med personligt tycke och smak att göra, och jag tycker att hellugg funkar fortfarande. Speciellt tillsammans med en haklång page då det ger en spännande form till ansiktet.
  Titta bara på Lady Gaga’s senaste albumcover. Där är det ganska tydligt att det riktigt platinablonda tillsammans med just page och lugg inte är på väg att gå ur tiden ännu.

  Lady Gaga - The Fame Monster

  Pssst! Isande blond är bra mycket snyggare än ljusgult, så silverschampo och silverinpackning är att föredra för att få till den kalla nyansen.

  Lycka till!

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Hej bra blogg 😉 shit jag är så kluven vet inte om jag ska kämpa vidare med att ljusa upp mitt hår eller ge upp o färga de brunt igen… är höstens hårfärg alltid brunt? Alla gör de ju alltid mörkare på hösten… vad ska jag göra? tacksam för svar MVH Vicky

  [Reply]

 • Vicky

  Inom hårmodet är det ofta de mustiga och murriga färgerna som lyfts fram när hösten närmar sig, och visst är det vanligt att folk blir mörkhåriga till hösten och vintern för att åter bli ljusa när våren och sommaren kommer. Jag tycker dock att man skall basera sina färgval på vad man klär bäst i. Jag var in och kikade lite på Din blogg och jag tycker att Du klär riktigt bra i det blonda! För att få en känsla av mer liv och rörelse i håret kan det vara en idé att lägga i tunna slingor med en mörkblond nyans som går mot brunt. Ett tråkigt helblonderat intryck försvinner då och håret ser mer levande ut.

  Lycka till!

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Hej jag undrar om ni har nån bra hemsida där man kan se olika bilder på olika killars frisyrer?? skulle bli glad av ett svar XD… snälla svara!! MVH Adam.

  [Reply]

 • Adam

  Här har jag lagt upp massor av snygga killfrisyrer! Bara att välja och vraka!

  http://blog.frisorska.se/category/frisyrgalleri/killfrisyrer/

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • heej:) jag har blont hår med bruna slingor och brunt i underhåret elr vad man nu ska kalla de. men jag skulle vilja färga rött/brunt är det ute i höst/vinter och jag har ganska tjockt hår. om jag inte skulle färga håret har du nått bra tips på vilken frisyr som skulle passa? tacksamm för svar.

  SVAR:
  Rödbrunt är mycket poppis nu i vinter, så kör på det Du och Du kommer att glänsa! Toning är att föredra på blont hår, även om det förmodligen kommer krävas en del underhåll. Kom dock ihåg att det inte är så lätt att bli blont efter att Du gått över till rödbrunt. Det kommer att krävas en hel massa blekning och det sliter väldigt mycket på håret som Du kanske redan vet. Med det i åtanke kanske DU ska tänka till en extra gång innan Du gör slag i saken.

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Hej!
  Jag älskar mitt hår, förutom färgen på det och att jag har kort hår och frisörer har ofta inga roliga ideer och jag ser ofta ut som jag gjorde gången innan jag klippte mig.

  jag har ganska smalt ansikte och håret vill helst lägg sig lite framåt på något sett. Mitt hårär jätte tjockt och efter några veckor så blir det som världens peruk. Jag vill ha en modern kort klippning och nu snackar vi kort kvinligt med tuff 2010 tutch.

  [Reply]

 • hej 🙂
  jag är lång hårig och ha tänkt göra något drastiskt med mitt hår,.. typ Rhinna 2009, jag gillar de lite konstiga och rockiga frisyrerna 😀 sen ha jag även tänkte att göra slingor och mitt hår är urtvättat rött hår med en blond hårbotten, vilket inte är så snyggt så jag tänkte göra ljusa slingor skulle de kunna funka tror du ? för jag vill komma tillbaka till min vanliga hår färg 🙂
  du få gärna komma med förslag på frisyrer 🙂

  kram elin O

  [Reply]

 • Hej!
  Jag har långt hår, ljusbrunt. Jag har virvel i luggen men jag skulle så gärna vilja ha lång lugg, vågar jag klippa lugg? Jag vet inte heller om jag ska färga håret mer brunt eller ljusa upp det. Jag har rätt blek hud och blå ögon,lite hjärtformat ansikte. Skulle vara skönt o ha kvar så mkt längt på håret som går, men det är rätt tunt. lite orolig för att det ska se löjligt ut 🙂
  Dessutom har jag inte så mkt pengar, hur mkt vågar man göra själv hemma?
  Tack för en bra sida!

  SVAR:
  Hej!
  Med en tydlig virvel luggen blir det lite mer jobb med styling för att få håret att ligga så som man vill. Det är att föredra att inte klippa e helt rak lugg, för den kommer förmodligen aldrig se rak ut, snarare hemmaklippt och krokig. Lång svepande lugg som smälter in i sidohåret funkar även för den med virvlar, lägg först luggen i en sidbeena så som håret vill ligga naturligt, sedan klipps luggen in.
  På beskrivningen av Din hy och ögonfärg låter det som att Du skulle passa väldigt bra i lite mörkare färger, men akta Dig för svart.
  Hur mycket man vågar göra hemma beror till stor del på hur mycket man står ut med att det kan bli lite fel.

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Hej,jag har mellan långt brunt hår och vill ha nåt helt nytt men jag kollar på Google och allting men jag hittar inget, jag har funderat på page men min lillasyster säger att det är ute nu, äre det??

  [Reply]

Leave a Reply