Brudklänningar på Haléns

I somras var jag och sambon bjudna på bröllop och jag var då in och kikade på mängder av olika webshoppar för att få tag på den perfekta klänningen. Det slutade med att jag beställde en svart långklänning och en plommonfärgad virkad bolero på H&M. Jag klickade även in mig på Haléns hemsida men tyckte inte då att jag hittade något i min smak.

Nu har det däremot ploppat in mängder av snygga kläder, bla. klänningar. Det skulle ha varit i somras det.

Och döm om min förvåning när jag såg att de även har brudklänningar!

Kolla in de här vackra skapelserna:

Brudklänning Haléns

Brudklänning Haléns

Giftassugen? Inte alls! 😉

2 Responses to “Brudklänningar på Haléns”


 • Jag hamnade här vid ett tillfälle då jag sökte efter frisyrtips och hårfärger, och sedan dess kikar jag in på din blogg allt som oftast. Inläggen du hade med tex rosa hår – och massor av bilder till – var verkligen inspirerande!

  Nu har mitt hår fått växa vilt under sommaren och jag börjar känna att det är dags för en “höststädning”. Så nu efterlyser jag lite mer inspiration. Vad är det för färg och form som gäller i höst/vinter? Kanske du kan komma med några bra tips och idéer?

  Ha det fint, och tack för inspirerande läsning! 🙂

  [Reply]

 • Hej!

  Jag har tidigare skrivit ett inlägg om vilka färger man skall satsa på som blondin/brunett/rödhårig nu till hösten och vintern 09:

  http://blog.frisorska.se/2009/hosten-och-vintern-2009-harfargstrender-for-blondiner-brunetter-och-rodhariga/

  Angående klippningar så är det fortfarande ganska urklippt och nätt som gäller, oavsett om frisyren är lång eller kort. Ingen stor och burrig frisyr alltså, även om håret är lockigt. Korta frisyrer är hetare än hetast! 🙂

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

Leave a Reply