Beyoncé going classic

Beyoncé har ju det där hårsvallet som så många vill ha, inklusive jag. Nu senast var det väl knappast någon som inte relaterade till Beyoncé när vi såg Agnes stora lockiga frisyr i Melodifestivalen?

Nytagna bilder visar att hon till och med klär i en kort frisyr lagt i klassiska vågor. Supersnyggt!

Beyoncé going classic

Beyoncé

Beyoncé

3 Responses to “Beyoncé going classic”


 • Vilken perfekt blogg när man som jag är urless på sitt tjocka tråkiga hår 🙂
  Såg att du bodde i sthlm för tillfället i alla fall och jag undrar om du skulle kunna tipsa mig om en riktigt duktig frisör på nån av de större salongerna i stan?
  Jag känner mig inte sugen att gå till min gamla vanliga frisör den här gången utan vill ha något nytt och fräsht. Inget konstigt dock! Kvinnligt, mjuk och snyggt ska det vara 🙂 Jag funderat på Björn Axén vad tycker du om dem?
  Tack för hjälpen
  Ida

  [Reply]

 • Hej Ida!

  Först vill jag tacka Dig för de fina orden om bloggen! 🙂

  Jag anser dock inte att jag är kvalificerad nog att avgöra vilka salonger som är bra och inte, det skulle kräva att jag jobbat på dem alla och fått inblick i hur de arbetar.
  Många salonger har sin nisch och alla frisörer är olika. En del satsar väldigt mycket på att vara moderna och trendiga medan andra är klassiska och traditionella.

  För att Du ska veta vilken salong Du skall vända Dig till så är det ett personligt besök som gäller.

  Tips! Man KAN faktiskt ha en konsultation med frisören innan man bestämmer sig för att klippa. Skulle det inte kännas bra så är det bara att gå vidare.

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Hej! Skulle du inte kunna slänga upp bilder på heta page-frisyrer?

  Tack!

  [Reply]

Leave a Reply