Annorlunda och uppseendeväckande bruduppsättningar – För maximal uppmärksamhet

Gulligt, romantiskt, klassiskt, stilrent, lockar och krusidull. Ibland blir det bara för mycket.

Att stå brud gör man ju (förhoppningsvis) bara en gång i livet och oavsett om man är en bridezilla eller inte så önskar nog de flesta brudar maximal uppmärksamhet. Med en annorlunda och uppseendeväckande bruduppsättning fixar Du det lätt och risken att överglänsas av någon annan är obefintlig. Precis som det skall vara. Det är ju Din dag, eller hur?

För övrigt tycker jag att frisyr nummer 3 påmminner lite grann om Carrie Bradshaw’s brudfrisyr i filmen “Sex And The City

Annorlunda och uppseendeväckande bruduppsättningar – För maximal uppmärksamhet

Annorlunda bruduppsättning

Annorlunda bruduppsättning

Annorlunda bruduppsättning

Annorlunda bruduppsättning

5 Responses to “Annorlunda och uppseendeväckande bruduppsättningar – För maximal uppmärksamhet”


 • Hej.
  Jag brukade bleka mitt hår jätteljust med jämna mellanrum (min riktiga hårfärg är mörkblond) senast var det i april detta året. Men för nån vecka sen tonade jag det bara lite mörkare. Jag hade ju en ganska stor utväxt innan jag tonade det, och den syns fortfarande, men man ser den inte lika väl nu när mitt hår inte är så ljust. Nu till min fråga.

  Jag vill få ljusblont hår igen , och undrar om man bara kan ljusarefärga utväxten? För den är ju orörd. Hos frisör ska jag ju såklart göra detta isf. Och om jag slingar mitt hår ljust och får en rätt mörk utväxt kan jag bara ljusarefärga den?

  Tacksam för svar!

  [Reply]

 • Hej Amanda!

  För att få håret ljust igen så räcker det inte med att bara ljusa upp utväxten, det andra håret skall också behandlas för att bli ljust, och som Du själv ger förslag på så är slingor det skonsammaste i det här läget.

  Själva uväxten har också blivit tonad och räknas därför som färgbehandlat även om det inte är ljusfärgat innan som längderna är. Det betyder att det måste behandlas på samma sätt som längderna.
  Ljusfärg funkar nämligen inte på färgbehandlat hår.

  Så här är det alltså blekning som gäller, och man kan göra så att man lägger slingorna tätare just i utväxten om nyanserna mellan utväxt och längder skiljer sig mycket åt.

  Jag hoppas att jag inte rört till det för mycket för Dig nu! 🙂

  På frågan: “Och om jag slingar mitt hår ljust och får en rätt mörk utväxt kan jag bara ljusarefärga den? ”

  Antar att Du menar det naturliga håret som växer ut efter tag, och då svarar jag ja, man kan ljusarefärga det håret men man kommer ändå kunna se en liten “skarv” mellan färgningen och slingorna.

  Lycka till nu!

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Tack så mkt för svaren! 😀

  [Reply]

 • Hej
  bruduppsättningen 1 här, hon med det långa blonda håret. Jag undrar mer om den uppsättningen, hur ser den ut bakifrån? och fram för allt vad är det för smycke dem har i håret/pannan. och vart kan man finna det?

  Otroligt tacksam för svar!

  Med vänliga hälsningar Erina

  [Reply]

 • Hej, hej!

  Vill först tacka för en superbra blogg, TACK!

  Det är nämligen så att jag gifter mig i sommar och har lite panik över håret.
  Jag har en frisyr som är axellång på högra sidan och på den vänstra är är håret klippt som en kort page vid örat. Har du någon ide på någon bruduppsättning som skulle tänkas passa. Tacksam för svar!

  Mvh Hanna

  [Reply]

Leave a Reply