Så gör Du för att få ett mjukt finfönat och svallande hår.

Den vanligaste stylingen på salong är en välfönad frisyr med mjukt svallande toppar som går utåt eller inåt. Mycket volym i botten är ett måste för att få bort besvärliga virvlar och slippa en alltför platt frisyr.

Fixa frillan:

Börja med att tvätta håret och lägg en volymmousse i hela håret, främst på hjässan vid virveln.

Föna håret på ganska stark värme, samtidigt som Du borstar i det. Det torkar snabbare om Du börjar med håret närmast botten.

När håret känns knappt fuktigt längre är det dags att föna med en stor rundborste.

Dela upp håret i klämmor eller clips för att få större kontroll på vad Du fönat och inte.

Börja föna underhåret genom att sätta borsten så nära botten Du kan, snurra på den samtidigt som Du drar den utåt på längderna och topparna. Fönen placerar Du nära borsten och så att luften strömmar från botten och utåt. Se till att toppen blir något böjd.

Även om Du skall ha snedbena eller mittbena blir det snyggast att föna hela luggpartiet rakt bakåt, det gör att Du får volymen där Du ska ha den.

När Du fönat hela håret skakar Du till luggen med händerna och får en naturlig delning att hålla Dig till. Ena sidopartiet fönar Du sedan inåt, och luggen fönar Du utåt.

För att få extra mycket volym kan Du testa att toupera närmast botten på hjässan och spraya lätt med en mellanhård spray. Kamma över hår för att dölja touperingen. Fixera med spray.

Glansspray på längder och toppar gör stylingen ännu finare!

Lycka till!

0 Response to “Så gör Du för att få ett mjukt finfönat och svallande hår.”


  • No Comments

Leave a Reply