Rihanna – Inte så korthårig längre!

Rihanna var nyligen ute och svirade i sin nya look, lagda lockar med höjd på hjässan.

Hmmm, jag tycker inte att hon klär i den frisyren lika bra som den riktigt korta frillan med lång lugg över pannan. Ja, hon är till och med snyggare i långt hår än den här tantläggningen.

Här kommer lite bilder på Rihannas många frisyrer, från långt till kort.


3 Responses to “Rihanna – Inte så korthårig längre!”


 • Tycker hon är sötast i långt hår! När hon försöker vara tuff och hård stämmer det inte 😉

  Jag har en fråga till dig som frisör. Det var verkligen en jättebra sida där du tipsade om färgning! Me like. För lite mer än en månad sedan blekte jag mitt hår på salong… det vart helt ok men eftersom jag aldrig vart superblodn förr känns det ovant. Innan blekningen hadfe jag “allt möjligt” kvar sen innan. Rester av toning osv. Det bleketes i två omgånger och hon använde avfärgning. Nu har jag använt silverschampo sen dess men efter någon dag blir det gula toner. Plus att jag fått utväxt. Så nu tänkte jag färga det mörkt igen hemma. Vad rekomenderar du? Tror du det kommer funka. Färgen är gyllenbrun och något åt det varma hållet. HAr du några tips?

  [Reply]

 • Hej!

  Att tona blont hår tillbaka till brunt kan vara riktigt trixigt!

  När man fått håret riktigt ljust har man blekt bort de mesta pigmenten som finns i håret, rött, orange och gult. Det ser man ganska tydligt när man bleker håret från mörkt, det blir oftast rödorange först.

  Nu kommer det ganska avancerad färglära som är rätt enkel för mig, eftersom jag är utbildad, men jag ska försöka förklara så att Du förstår.

  Ett ljust hår = nästan alltid gult. En kall brun färg = nästan alltid blått.
  Gult + Blått = GRÖNT!

  Därför är det noga att antingen göra en rödpigmentering först (men det beror på hur pass mycket mörkare man ska ha nyansen) eller lägga i en TONING (viktigt! FÄRGA aldrig ett blekt hår = trasigt hår) som går lite åt rött.

  Det här är jättesvårt att göra själv, både att välja en rätt nyans så att färgen varken blir för röd eller grön, och att rödpigmentera.

  Jag rekommenderar INTE att Du försöker färga hemma, eftersom det ofta inte räcker med en eller två paket, och blekt hår är slitet och suger åt sig färgen ojämnt. Därför blir resultatet ofta flammigt och kan bli mycket mörkare än vad Du tänkt Dig.
  Blekt hår har också en tendens att fälla färgen ganska snabbt också, och en dålig kvalitet på färgen gör det inte bättre.

  Din frisör bestämmer vad Du ska ha för nyans, och för Ditt hårs bästa (och plånboken!), låt frisören göra jobbet.

  Lycka till!

  [Reply]

 • Ve och fasa! http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article3561768.ab
  Jag tror inte hon vill vara härmapa, utan säger bara att hon vill se ut som Sinead istället för att förväxlas med Brittan..

  [Reply]

Leave a Reply