Korta frisyrer för tjejer

På begäran lägger jag nu upp lite tips på korta snygga tjejfrisyrer som inte behöver så mycket styling. De är snygga som de är helt enkelt!

Platta lite snabbt med plattång, dra i lite vax och det är klart!

Varsågoda!

10 Responses to “Korta frisyrer för tjejer”


 • Fan va nice. Det finns ju inget som klår ett nyfriserat hår 🙂

  [Reply]

 • hej! Jag skulle vilja klippa en kortare frisyr, och ha med bilder för att visa frisören så det inte blir helt galet, som det alltid har blivit annars. Men jag vill ha Rihanna liknande, när hon hade kort (om hon inte fortfarande har det?) Men tänkte om du kunde lägga upp bild på nåt sånt? 🙂

  [Reply]

 • Hej Cassandra!

  Rihanna har haft åtminstone två av ovan frisyrer, men annars finner Du fler av hennes frisyrer här:

  Rihannas frisyrer

  [Reply]

 • Hej jag är tjej på tretton år som älskar att ha kortkort hår men vågar riktigt inte klippa mig skulle vilja klippa mig som den där bilden där uppe 🙂

  [Reply]

 • Tjena!
  Precis som tjejen ovan här så är jag lite feg när det gäller att klippa håret. Jag tycker det är sjukt snyggt med ett kort och “busig” frisyr. Däremot så vet jag inte om jag skulle passa i det och om mitt hår skulle funka med en kortare frisyr. Har typiskt “svenskt” hår, tunna men fina hårstrån. Det jag är rädd för är att det bara kommer ligga platt fall! Andra problemet är att jag vet inte om jag har rätt ansiktsform för det. Anser du att man ska ha någon speciell form på ansiktet med en kort frisyr. Tycker bild nummer två är snygg 😉 tacksam för svar!

  [Reply]

 • Hej Sara!

  Ett kort hår behöver också en viss styling, så med rätt stylingprodukter och rätt stylingsteknik så funkar korta frisyrer på typiska svenska hår som ofta blir “platt fall”. 🙂
  Oftast behövs lite hårdare mousse eller kanske saltvattenspray för att få fason på hårstråna, sedan skall Du nog vara sparsam med vax, det tynger ner ganska mycket.

  En kort frisyr är i ärlighetens namn kanske snyggast på den med ett ganska kraftfullt ansikte, ex. kindben som är markerade, ögonbryn, käkben osv. Men här gäller det att som frisör kunna se vad kunden passar i, både när det gäller personlighet och utseende. Kortare frisyrer klär alla, det gäller bara att komma underfund med HUR den skall klippas för att klä Dig bäst!

  Boka tid hos en duktig frisör som Du litar på idag! Våga! 🙂

  Lycka till!

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Ska precis till frissan och hade dåligt med ideér. Googlae på korta frisyrer och fick fram din sida. Göööörnice!! Tanx!:)

  [Reply]

 • Hej!

  Jo, jag gick in på Rihannas frisyrer och hittade en som jag gillade, den på fjärde raden till höger, men det ser nästan ut som om man har peruk. Jag har redan lugg och medlelångt hår. Jag skulle vlija ha den frissan fasst uppklippt, inte så mycket kortare. Och jag undrar hur de skulle bli då! Har du någon bild på sån frisyr?

  Tacksam för svar!

  MVH

  Ellen Sedermark

  [Reply]

 • ÄlskaR ALLa frissor <3

  [Reply]

 • hejsan, jag är en tjej med brunt ganska torrt hår med en väldig volym och tjocklek. vill klippa mig i en kort och tuff frisyr. hur tror du att det blir bäst att jag klipper mig för att undvika möss/hjälm effekten?
  mvh ronja

  SVAR:

  För att förhindra möss/hjälmeffekten bör klippningen vara riktigt kort, och en urtunningssax skall användas för att få håret följsamt. Är frisören duktig kan en kniv användas för att skära skåror i håret för att få det tunnare utan att bli av med den lyxigt fylliga känslan i topparna. Att ha tjockt och tätt hår innebär ofta att en kort klippning blir riktigt bra utan att riskera att hårbotten lyser igenom, tänk på det!

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

  Patrik Ekblad Reply:

  HAHAHAHHAHA, TJORVEN!

  [Reply]

Leave a Reply