Heidi Klum kan det här med Halloween-kostymer!

Heidi Klum ligger verkligen inte på latsidan när det gäller Halloween-utklädnader, tvärtom!

Hon verkar älska att slå alla med häpnad med sina spektakulära utstyrslar.

Läckert är det ju!

6 Responses to “Heidi Klum kan det här med Halloween-kostymer!”


 • Haha 😀 Ja hon tar det verkligen seriöst

  [Reply]

 • jag har en brun färg på mitt hår. de är tonat. kan jag sen TONA om håret i samma färg fast i en annan ton? tex lite mer guld brun? jag har brun men med lite varmare fär (liiite rött) jag vill ha en lite mer beige ton lite mer guldbrun som sagt. nu undrar jag om de går att göra detta? jag har som sagt tonat hår. mitt orginala är brunt. kan jag alltså bara tona om det i denna guldbruna ton? oj, nu kändes min fråga lång och komplicerad, hoppas du kan förstå den i alla fall?:)

  [Reply]

 • Hej hej!

  Toningen kan inte ta bort den röda nyansen och få den mer guldig/beige. Lägger Du ändå en guldig toning på det röda, kommer håret att bli mörkare än vad Du förmodligen vill ha det, och fortfarande rött.

  En toning släpper lyckligtvis ganska snabbt, efter 8 tvättar ungefär, intensivtoning biter hårdare, och mattas av efter ca 20 tvättar.

  För att få guldbrun nyans kan Du ljusa slingor i håret, då det tyvärr är för sent att färga håret ljusare. Ljusarefärg kan endast göras på ofärgat/otonat hår.

  Lycka till!

  [Reply]

 • okej. men hur är det när färget min har tvättas ur? kan ja då lägga en toning eller en färg? tar den? hos frisör. vill inte slinga ljusare

  [Reply]

 • Hej igen!

  En toning kan inte göra håret ljusare, en intensivtoning kan göra det något steg ljusare. Likaså permanent färg. Rekommendationer är att inte lägga färg i ett redan tonat/färgat hår, färgen kan slå åt något håll, grönt/blått/lila/svart/gult. Så färg ska Du skippa helt.

  Alternativet för Dig är isåfall intensivtoning. Om det röda har försvunnit helt så är det ok med en intensivtoning så nära den nyans man vill ha. Fast den ljusar INTE upp mer en ett steg, så om nyansen Du vill ha är mycket ljusare än Ditt hår så är det slingor Du ska ha.

  Kom ihåg att röda nyanser kan sitta i ganska länge, detta pga. att de röda pigmenten är minst och tränger in i hårstråt längst.

  [Reply]

 • tack. kommer tillbaka om jag har fler frågor:)

  [Reply]

Leave a Reply