Frisyrtips för långt hår

Ibland behöver man några bilder att kika på när det är dags att välja en frisyr till sig själv, och om vi ska vara ärliga, hur många tittar egentligen i de där frisyrböckerna som ibland finns hos frisören?

Här kommer lite frisyrtips för Dig med långt hår!

Uppsättning med volym och lugg Uppklippt med lugg

Hellångt hår med lugg Mjukt urskuret

Långt svart hår Långt flikigt hår med bruna effekter

Lång flätad frisyr och bred konkav lugg Långt och blont med skir lugg

Långt och uppklippt med skarp lugg Extremt uppklippt frisyr för volym

3 Responses to “Frisyrtips för långt hår”


 • Åååh!! Vilken blogg jag snavade över! Hit kommer jag att återkomma, har långt hår och funderar på att kapa det. MEN har ju sparat länge och har det lite uppklippt – vill “tagga till det”… Här får jag massor med inspiration – TACK!! Länkar din sida hos mig, gör gärna detsamma om min om du vill! Ha en härlig helg!!

  [Reply]

 • Hej igen Sara!

  Jag tror absolut att Du skulle passa i tokblont hår! Du passar bra i kalla nyanser så jag skulle föreslå en något silveraktig blond nyans. Genom att sedan blanda upp det med lite blyerts-grå effekter blir det hur snyggt som helst!

  Det har varit väldigt mycket korta frisyrer nu ett tag, speciellt bobar i olika varianter, så för att stå ut ur mängden skall Du behålla Ditt långa hår! 🙂
  Modet är lite längre hår, och det som är stekhett inför våren och sommaren är LOCKAR! Väck med plattången och fram med locktången med andra ord!

  MVH

  Anna-Karin

  [Reply]

 • Jätteroligt att du bloggar om hår och tips :] Intressant att läsa, verkligen. Jag är asiat och har långt svart hårt. När det är tvättat kan jag få en ofantlig volym och när jag plattar det kan det bli spikrakt. Och jag tänkte lite på det här med att våga fråga efter en ny frisyr, då jag konstant tröttnar på mina.

  Varenda gång jag har gått till en frisör har jag sagt – Ge mig något NYTT, något som PASSAR mig och våga göra vad du vill. Jag har oftast gett mitt hår till dem att leka med. Det tråkiga är att jag då enbart gått därifrån med uppklippt (kortare än vad jag har nu) eller bara liiiiite lite uppklippt.
  Så jäkla tråkigt och jag hatar numera att klippa mig.

  Jag ska göra det ganska snart och undrar vad du kan rekommendera för klippning, till asiatiskt hår (i och med att den senaste som klippte mig inte ens visste hur mitt hår föll och hur det kändes att klippa grovt tjockt hår 🙁 ). Sen om du har några ställen(i stockholm om du kännder till det ^^) att rekommendera skulle det också vara jäääätteuppskattat 🙂

  Jag är öppen för ALLA sorters förslag. Tycker om att läsa om tips och så, så att jag fann din blogg var sjukt bra 😀

  [Reply]

Leave a Reply