Frisyrer Bildspecial – Johnny “världens sexigaste man” Depp

45-årige skådisen Johnny Depp har nyligen utsetts av den engelska upplagan av magasinet Cosmopolitan till Världens Sexigaste Man.

Jag måste erkänna att även jag har varit lite smygkär i den mannen, det var när jag såg honom i “Cry-Baby” som han fick det att knipa i mitt hjärta. Jag var väl en 10-12 år och blev förändrad för alltid. Ja, jag tyckte han var precis lika snygg i “Edward Scissorhands“. HAHAHAHA!

Jag kan slå vad om att Du hade någon eller några av bilderna nedan i Din plånbok på 90-talet, det hade jag.

Jag har samlat långt ifrån alla, men tänkte ändå visa lite bilder på hans olika frisyrer. En del är klockrena medans andra är en smula tveksamma. Jag tror nog att Du vet vilka jag syftar på!

Enjoy!

6 Responses to “Frisyrer Bildspecial – Johnny “världens sexigaste man” Depp”


 • hej där. jag vill fråga en sak. vad betyder intensivtonings nummret 7/7 deer brown? vad står liksom färgen för. tack:)

  [Reply]

 • Hej!
  Det beror alldeles på vad det är för märke på produkten! Det är stor skillnad på ex. Schwarzkopf och Wella till exempel.
  Det verkar dock som att det är en Wella-produkt, och då betyder det att den är lika ljus som en 7:a, alltså mellanblond, och nyansen är brun. Brun är oftast lite röd också.
  Kram

  [Reply]

 • hah jaa. precis de är wella:D så vadå, kan man säga att det är en typisk mellanblond, ljusbrun. men hur då ljus som en 7a? jag har en ljusbrun färg i håret, brun inte åt de där lite gröna hållet utan en varm och mjuk ljusbrun:P kan jag då använda wellas toning från frisören som jag har sett som heter 7/7? kram, din blogg är braaa:D

  [Reply]

 • Första siffran i Wellas system betyder hur mörk eller ljus färgen är, den andra siffran vad det är för nyans.

  Så 7/7 betyder att det är en färg som är 2 steg ljusare än Din ljusbruna hårfärg, och att det är en ganska varm brun nyans.

  Ljusbrun, som Du säger att Du har, har siffran 5 först om det skulle vara en färg i Wellas system.

  Om Ditt hår verkligen är en 5:a (det ser man bara om man jämför med en färgkarta hos frisören), borde 7/7 vara för ljus för Ditt hår. En toning kan aldrig göra Ditt hår ljusare.

  Ha det bra!

  [Reply]

 • okej. hah jag vet inte riktigt hur jag ska förklara min färg, med ljusbrun så menar jag verkligen ljusbrun, lite guldbrunt. jag tänkte tex om jag väljer 7/7 så kanske min färg behåller sin färg, eller? för den toningen jag har på huvudet nu gjorde jag för ca 1 månad sen. tack så mycket för hjälpen annars:)

  [Reply]

 • Det är väldigt svårt för mig att veta hur Din hårfärg ser ut, utan att verkligen ha Ditt hår framför mig, och ljusbrunt för mig kan vara nåt helt annat för Dig. Så vi hoppar över det just nu tycker jag.

  Om Du lägger i en för ljus toning i Ditt hår, så händer i princip ingenting, eftersom det inte finns tillräckligt med pigment i toningen för att det ska synas, eller bli ett jämnt resultat.

  Ska Du lägga i en toning själv, för att ex. dölja utväxt, ska det vara samma nyans som Du redan har i håret för att det ska bli samma färg hela vägen ut till topparna. Alltså ska Du inte lägga i vare sig ljusare eller mörkare toning.

  Men det är det här frisören är proffs på, och inget Du ska behöva fundera på, så varför inte fråga Din frisör när Du ändå är där, och ska köpa den här toningen, och hör vad han/hon rekommenderar!

  Good luck!

  [Reply]

Leave a Reply