Donald Trump, släng dig i väggen!

Tänk vad många metoder det finns för att försöka råda bot på tunnhårighet! Och den som verkligen lider av det har nog testat de flesta.

Toupé, hårtransplantation, “Donald Trump” (överkamning), laser, krämer, dieter, schampon, massage, svart tuschpenna, you name it! Och då finns det säkert 100 andra medel de gör reklam för på TV-shop.

Det är ju ett rätt så känsligt ämne det här. Påpeka gärna att karln Din börjar bli lite grå i tinningarna, men nämn INGET om höga vikar! Ställ in en flaska Toppik i badrumsskåpet istället.

Nej, det trollar inte dit hår som en gång för alla tappat taget, men det får de återstående stråna att expandera, och håret blir tätare. Och JA, det funkar!

En oberoende panel har testat produkten, och bekräftar detta.

FÖRE

EFTER

Läs mer om Toppik HÄR!

Jag tycker att killar med tendenser till tunnhårighet borde utrusta sitt badrumsskåp med denna produkt.

Vad har Du att förlora? 🙂

3 Responses to “Donald Trump, släng dig i väggen!”


 • Ska man påpeka att håret är blött i före-bilden, vilket gör att man ser skalpen bättre? I efterbilden är det torrt och uppfluffat och kan i princip vara tagen en kvart efter den första. Lustigt nog har de samma kläder också.

  [Reply]

 • Nu ser jag att bilderna -var- tagna vid samma tillfälle. Ger lite vibbar av den där sprayfärgen som användes för att dölja kala fläckar i usa på 80-talet

  [Reply]

 • Den här produkten skall ses som en “stylingprodukt” som sprayas i botten på håret, och hela proceduren är överstökad på en 10 minuter nånting.

  Det är ett laddat pigmenterat pulver som gör att håret sväller.

  Pigmenterat för att det inte skall synas lika väl i håret som om det hade varit vitt.

  [Reply]

Leave a Reply