Bruduppsättning på kort hår – Går det?

Klart att det går!

Det är ju mångas dröm att ha en vacker bruduppsättning på sin bröllopsdag och har Du då kort hår, tro inte att hoppet är ute!

Om Du passar i bakåtkammad frisyr, kan frisören ibland kamma allt det korta håret slätt bakåt, med eller utan bena, spraya massor med glansspray och hård hårspray för att sedan göra en tofs av nackhåret så att det går att fästa en tofs löshår. Sedan är det bara att locka eller platta löshåret och göra en tjusig uppsättning.

Har Du riktigt kort hår kan det vara snyggast att göra en fin styling istället.

Frisyren ska ju hålla hela dagen och hela kvällen!

Ett råd när det gäller att välja frisyr, oavsett om Du har långt eller kort hår, är att inte frångå Din egen stil för mycket. Framhäv och förstärk stilen istället, det gör att Du kan titta på Dina bröllopsfoton flera år framöver och fortfarande känna igen Dig själv.

Jag har fler tips på bruduppsättningar, vad sägs om långt och uppsatt hår, långt och utsläppt, uppsättning tillsammans med tiara?

Här nedan får Du förslag på hur bruduppsättningar och stylingar för den korthåriga bruden kan se ut.

2 Responses to “Bruduppsättning på kort hår – Går det?”


 • Hej! har kollat runt lite här och vill bara tacka dig! Har tjockt (!) brunt hår som är lite övanför axlarna med en del självfall och när man tittar efter uppsättningar eller stylingtips för oss med min hårkvalitet som dessutom inte blir bättre vad jag än gör ser man aldrig något roligt! Men här verkar alla sorters hår vara välkomna och det är bra! Fy vad tråkigt det är med alla blonda, plattade långa hår!

  [Reply]

 • Var hittar du din inspiration ifrån? Var låna du bilder?
  Får man låna dina bilder?
  maila mig gärna svar.. Vill gärna fråga dig lite..
  Mvh Tess

  [Reply]

Leave a Reply